• Tickets
  • Line-up
  • Locatie

The Ultimate Race Festival

The Ultimate Race Festival
StadZandvoort
LocatieCircuit Park Zandvoort
DatumVrijdag 1 t/m zondag 3 mei 2020
TijdHele dag
Prijs€ 150,00
LeeftijdAlle leeftijden
UpdatesOp de hoogte blijven? Maak een aan
  • Tickets
  • Line-up
  • Locatie

Update 23-03: De Grand Prix zal niet plaatsvinden op de oficiële data’s. Het bijbehorende festival zal dan dus ook niet plaatsvinden. Dit in verband met het coronavirus. Er wordt gekeken of dat de race naar een andere datum kan worden verplaatst. Lees het statement op de Dutchgp site.

Dutch Grand Prix Festival 2020

Je hebt het vast gehoord: De Nederlandse Grand Prix in de Koningsklasse der autosport keert terug op het circuit van Zandvoort! Op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 mei is circuit Zandvoort de plek om te zijn! Naast het grote racegeweld worden er ook andere activiteiten georganiseerd, waaronder The Ultimate Race Festival. Met optredens van grote Nederlandse artiesten zal het een groot (race) spektakel worden!

Tickets

Het is niet mogelijk om alleen kaartjes voor het festival te krijgen. Wanneer je een kaartje hebt voor de Nederlandse GP heb je automatisch een kaartje voor het festival. Er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar gekomen! Wees er dus snel bij want ze zijn echt zeer schaars en vliegen als F1 wagens de deur uit! Check de webshop van de Nederlandse GP voor kaarten! Op=Op!

Line-up

De eerste namen voor The Ultimate Race Festival zijn bekend gemaakt door de organisatie! More to be announced!

Accommodaties in de buurt


Heb je vragen over The Ultimate Race Festival? Laat het weten!