Exclusieve B2B Job Jobse en Sedef Adasi op ZeeZout Festival 2023

Exclusieve B2B Job Jobse en Sedef Adasi op ZeeZout Festival 2023

Het einde van de zomer komt er weer aan en dat betekend ook dat we tegen het einde van het festivalseizoen aan lopen. Maar eerst nog ZeeZout Festival in de Tuinen van West op zaterdag 2 september! Je kan het finale van de zomer bijna niet beter vieren dan hier aanwezig te zijn. Dit jaar heeft de organisatie weer zes stages met hun eigen vibe met dé DJ’s van het moment.

Tekst gaat verder onder de foto

Wat is nou mooier om een zomer af te sluiten dan om dat bij niemand minder dan Job Jobse B2B Sedef Adasi te doen. Dit is de eerste keer dat deze geweldenaren een back-to-back draaien op een festival in Nederland. Een echte primeur dus! Job Jobse heeft met het afsluiten van de Bravo-stage op Lowlands nog lang niet genoeg gehad voor deze zomer. Gelukkig krijgt hij wel hulp van de Turkse Sedef Adasi die ook al heel wat ervaring heeft in het draaien op Nederlandse festivals. Zo stond zij dit jaar al op DGTL en Down The Rabbit Hole. Job Jobse en Sedef Adasi sluiten van 20:30 tot 23:00 de ‘Hill’ af.

Tekst gaat verder onder de foto

Verder heeft de organisatie voor wat andere mooie combinaties gezorgd die zeker het checken waard zijn. Zo spelen Skatebård & David Vunk van 17:00 tot 19:00 een set bij de ‘Discotheque’. Wanneer deze heren net zijn geindigd met hun setje kan je genieten van de meest bijzondere artiesten naam van deze editie van ZeeZout Festival. DJ Fart in the Club komt samen met Naone een zondsondergang set draaien bij de ‘Corner’ van 19:00 – 21:00. Daarnaast zijn er van 12:00 in de middag tot 23:00 op zes podia genoeg artiesten te vinden.

De volledige timetable is al bekend en gelukkig zijn er nog kaarten te koop om bij deze mooie afsluiter van de zomer te zijn. Check de timetable hier en ben je overtuigd om er 2 september bij te zijn. Koop dan hier je kaartjes.

24 augustus 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter