Extra dag bij Zwarte Cross 2024

Extra dag bij Zwarte Cross 2024

De Zwarte Cross is een van de grootste muziek festivals van Nederland, in 2023 hadden ze zelfs 240.000 bezoekers. De Zwarte Cross is normaal gesproken een festival van vrijdag tot en met zondag, en donderdag voor de mensen met een weekend ticket. Nu is het ook mogelijk om voor donderdag een dag ticket te kopen.

De reden

De organisatie heeft besloten het een 4-daagse festival te maken om het festival toegankelijk te maken voor meer mensen zodat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van het festival. Ook zijn de kaarten voor donderdag goedkoper. Een normale dagkaart kost namelijk €47,50 en de kaarten van donderdag zullen €37,50 kosten omdat de begintijd op donderdag later is.

zwarte-cross2

Om te zorgen dat het op het gebied van verkeer niet te druk wordt gaat de camping al vroeg in de ochtend open. Vanwege de extra dag hebben mensen met een camping ticket toegang tot een extra dag voor een vergelijkbare ticketprijs van €180,00. Het Walhalla dat alleen toegankelijk is voor campingbezoekers zal ook al open gaan op donderdag ochtend. De crossbaan en het Blagenparadijs zullen wel pas op vrijdag open gaan.

Wanneer is Zwarte Cross 2024

Zwarte Cross 2024 zal van donderdag 18 juli tot en met zondag 21 juli duren. De kaartverkoop zal op 18 november om 11:00 uur starten. Leden van Harder! (de fanclub van de Zwarte Cross)  kunnen zich vanaf 4 november inschrijven en op 11 november is voor hen de kaartverkoop.

 

3 november 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter