Februari goed beginnen met een feestje?

Februari goed beginnen met een feestje?

De eerste dagen van de maand februari goed vieren met leuke festivals? Dat kan! Er zijn namelijk weer een paar mooie feestjes dit weekend die je zeker niet wilt missen. De weersverwachting voor dit weekend is helaas niet het best, maar niet getreurd deze festivals worden gewoon binnen gevierd. Dus zeker geen smoes om niet te gaan!

We zijn begonnen met een nieuwe rubriek! Vanaf nu komt er elke donderdag een vooruitblik van de populaire festivals in dat weekend. Zo weet je zeker dat je op de hoogte blijft en je favoriete festivals niet zal missen.

Ploegendienst Winterfestival

Het Ploegendienst Winterfestival vindt plaats op zaterdag 2 februari. Bij dit festival wordt de werkplaats omgetoverd tot een creatieve werkvloer met zeecontainers, tenten, vuurketens en nog veel meer van wat jullie gewend zijn. Je kan er genieten van artiesten zoals, Derek Shots, David Vunk en Nina De Koning. De early bird en regular zijn al uitverkocht. Alleen de late tickets zijn nog beschikbaar. Voor €39,50 sta jij ook op dit fantastische Winterfestival. Benieuwd naar de hele line- up? Check de Ploegendienst Winterfestival pagina!

Awakenings Eindhoven

Hou je van iets hardere techno? Ook op zaterdag komt Awakenings naar Eindhoven! In het Klokgebouw kun je van 22:00 t/m 07:00 uur genieten van de hardste beats. Lewski, Helena Hauff, Ben Klock zijn een van de artiesten die aanwezig zullen zijn. Een beetje wat minder nieuws voor de mensen die er nog graag heen willen. Het event is helaas al uitverkocht, maar je kan altijd nog op Ticketswap kijken voor kaartjes. Vaak komen er op de dag zelf nog tickets beschikbaar.

31 januari 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter