Stem op Festival Fans voor Website van het Jaar 2022

Stem op Festival Fans voor Website van het Jaar 2022

Festival Fans is dit jaar opnieuw genomineerd voor de Website van het Jaar in de categorie Events. Wij zijn hier meer dan blij mee en hopen dat jullie ons kunnen helpen om deze prijs te winnen.

Dit jaar konden alle festivals weer zoals gewoonlijk plaatsvinden en wat hebben wij hiervan genoten. We konden weer vol aan de bak met alle nieuwtjes, updates en we konden jullie ook weer meenemen in onze ervaringen die wij hebben opgedaan op alle festivals waar we naartoe zijn geweest. Ongerekend al ons werk zijn jullie, de trouwe lezers, natuurlijk ook de reden dat we genomineerd zijn en daar willen wij jullie voor bedanken.

We hopen dat jullie ons nu ook verder willen helpen door op ons te stemmen. Het stemmen is erg makkelijk! Door naar de website van ‘Website van het Jaar’ te gaan kun je vervolgens in de categorie Events stemmen op Festival Fans. Je kunt de website beoordelen op drie verschillende onderdelen: het ontwerp, de inhoud en de navigatie. Daarnaast kun je ook een cijfer van 0 t/m 10 geven in hoeverre je Festival Fans zou aanbevelen aan anderen.

Vergeet niet je stem achteraf te activeren, door op de verstuurde link in je mailbox te klikken. Vind je geen mailtje in je mailbox? Geen stress, hij kan namelijk ook tussen de spam mailtjes zijn beland.

Stem hier op ons!

27 september 2022

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter