Festival Fans in nieuw fris jasje

Festival Fans in nieuw fris jasje

Woensdag 21 juni 2023: bij Festival Fans hebben we deze datum al een tijdje in de agenda staan. Niet in de eerste plaats omdat de zomer nu officieel begonnen is. Maar vooral omdat onze nieuwe website live is!

Zoals je misschien wel hebt gezien, heeft onze website een redesign gekregen. Na vijf jaar, sinds de laatste grote aanpassingen, was het hoog tijd voor een nieuwe versie van Festival Fans. We hebben geprobeerd alle informatie nog steeds zo duidelijk mogelijk weer te geven, maar dan in een nieuw, fris en strakker design. En vooral gericht op mobiel gebruik, zodat je ook tijdens een festival de timetable makkelijk kan bekijken. Onderaan deze pagina hebben we de verschillen op een rijtje gezet.

Zoek je favoriete festivals en artiesten

In deze update hebben we vooral het design aangepakt, qua functionaliteiten is er veel hetzelfde gebleven. Maar het wordt nu dus nóg makkelijker om bijv. je favoriete festivals of artiesten te zoeken. Dit kan via de zoekbalk bovenaan die op elke pagina zichtbaar is. Zo kun je per festival overzichtelijk info vinden over de ticketverkoop, line-up en sfeer van een festival. En per artiest overzichtelijk checken waar deze DJ of band binnenkort speelt.

Je eigen festival agenda bijhouden

Als je een account hebt aangemaakt (mogelijk via de button rechtsboven) kun je deze festivals en artiesten vervolgens ook ‘liken’ via het hartje op de pagina. Zo is het mogelijk om je eigen festival agenda te maken. Hier is het ook mogelijk om je favoriete genres te selecteren. Zo bieden we je een zeer gepersonaliseerde festivalagenda.

Mocht je nog een foutje tegenkomen, laat het ons weten. Op naar een mooie festivalzomer!

21 juni 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter