Festivals dit weekend (13 november)

Festivals dit weekend (13 november)

Dit weekend staan er wat minder feestjes gepland dan normaal, maar de feesten die je terug kan vinden op onze festival agenda wil je echt niet missen! Helaas heeft Weekend Magnifiek laten weten haar festival te moeten cancelen en deze zal worden verplaatst. Gelukkig zijn er nog andere leuke festivals dit jij dit weekend die jij nog kan bezoeken.

Live For This

Dit weekend is op zaterdag 13 november Live For This in Amsterdam. Dit is een groot hardstyle feest waarbij veel grote namen uit de hardstyle wereld samen met Warface de tent zullen afbreken. Dit event is al uitverkocht, maar er zijn nog tickets op TicketSwap te scoren.

HIER Festival

Op zaterdag 13 november is er een nieuw festival gepresenteerd door Concert at SEA, namelijk HIER Festival. Naast alle optredens die je kan bijwonen zijn er ook verschillende foodtrucks, wijnen en bieren aanwezig. Daarnaast zijn er genoeg andere dingen te beleven en te ontdekken. Voor dit feestje kan je nog tickets scoren, maar je moet wel snel zijn want de laatste kaarten worden momenteel verkocht.

HARDFEST

Tot slot kan je op zaterdag 13 november HARDFEST bezoeken. Tijdens dit event kan je genieten van 40 verschillende hardstyle & Hardcore acts in drie verschillende area’s. Daarnaast zijn alle tenten verwarmd dus je hoeft niet bang te zijn dat je het koud zal hebben. De tickets zijn uitverkocht, maar je kan jezelf op de wachtlijst zetten voor mocht er eventueel een kaartje vrijkomen.

Het weer

Dit weekend is er een feest buiten en gelukkig zijn de tenten verwarmd want het wordt rond de 12 graden. Daarnaast is er kans dat het zaterdag gaat regenen.

11 november 2021

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter