Festivals dit weekend (25 & 26 september)

Festivals dit weekend (25 & 26 september)

Dit weekend is het eindelijk dan zo ver… Na anderhalf jaar geen festivals, mag het festivalseizoen dan eindelijk beginnen. Ondanks dat deze bijna afgelopen is, gaan we er met zijn allen het beste van maken, optimaal genieten en dansen als nooit tevoren! Er zijn verschillende festivals die a.s. zaterdag 25 september en zondag 26 september plaatsvinden. Sommige festivals zijn al uitverkocht, maar voor andere festivals kan je nog wel een ticket scoren! Wij hebben al deze festivals voor jou op een rijtje gezet, zodat jij, mocht je nog geen ticket hebben, weet waar je alsnog dit weekend kan flaneren.

Zaterdag 25 september

De festivals die a.s. zaterdag plaatsvinden en waar jij nog een ticket voor kan bemachtigen zijn Amsterdams Verbond, Zomervreugde, Dagcollege en Gelderpop. Twijfel niet te lang over het kopen van een ticket, want de tickets vliegen de deuren uit. De festivals die op zaterdag plaatsvinden, maar wel al uit zijn verkocht zijn Mystic Garden, Supremacy, Elrow Town en Pandemonium. Natuurlijk kan je altijd even op TicketSwap kijken of er nog eventueel een kaartje over is en ook jij een van deze festivals kan bezoeken.

Zondag 26 september

Op zondag vinden er ook drie festivals plaats die terug te vinden zijn in onze festival agenda en goed nieuws voor al deze festivals kan je nog een kaartje kopen. Mocht je te laat zijn geweest met een kaartje te kopen voor de zaterdag editie van Pandemonium dan kan je gewoon naar de zondag editie. Ook zijn er nog tickets beschikbaar voor Zomervreugde en Jamrock Day Rave.

Het weer

Het festivalseizoen is misschien dan al zo goed op zijn eind, het weer zit in ieder geval wel mee. Zo is het hele weekend prima weer en wordt het rond de 22 graden met wat zon. Warm genoeg voor een leuke festival outfit en ook nog een heerlijke temperatuur om buiten wat danspasjes te wagen. Zondag wordt het zelfs nog warmer, maar is er kans dat het kan gaan regenen of dat het gaat onweren, maar dat hoeft de pret niet te bederven.

23 september 2021

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter