Festivals dit weekend (8, 9 & 10 oktober)

Festivals dit weekend (8, 9 & 10 oktober)

Het is alweer bijna weekend en dat betekent dat wij vooruitblikken op alle festivals die plaatsvinden op 8, 9 & 10 oktober. Dit keer zijn het er weer wat meer ten opzichte van vorige week en voor sommige festivals kan je zelfs nog een ticket kopen.

 

Vrijdag 8 oktober

We trappen het weekend af op vrijdag 8 oktober met Festyland en Festifallz. Bij Festyland kan je al lekker aanschuiven tijdens de VrijMiBo om 14:30 en bij Festifallz gaan de deuren open om 17:00. Voor beide festivals zijn nog vrijdagtickets te verkrijgen. Mocht je de vrijdag niet kunnen dan is het ook mogelijk om Festyland op zaterdag te bezoeken en Festifallz op zaterdag en/of zondag. Daarnaast is het ook mogelijk om op vrijdag naar Snollebollekes Live in Concert te gaan.

 

Zaterdag 9 oktober

Op zaterdag 9 oktober staan er maar liefst vijf festivals en een show op de festival agenda. Om te beginnen met Pussylounge XXL en Dagvlinder die beide in Rotterdam zullen plaatsvinden. Daarnaast organiseert Kletskoek ook een festival met techno, deephouse en tech-house muziek. Helaas zijn al deze feestjes al uitverkocht, maar mogelijk kan je nog via TicketSwap een kaartje bemachtigen. Tot slot kan je zoals hierboven ook al werd genoemd Festyland of Festifallz bezoeken en geeft Snollebollekes Live in Concert ook op deze dag in de avond een show.

 

Zondag 10 oktober

Mocht je het weekend graag willen afsluiten op een festival dan kan dat ook! Op zondag wordt namelijk Festyland omgetoverd naar Heerlijk Hemelrijk Festival  en is leuk voor zowel jong als oud. Je kan hier verschillende stages bezoeken, genieten van hapjes en drankjes en de kleintjes kunnen zich vermaken bij het kindertheater of het TikTok Danspaleis.

 

Het weer

De afgelopen week was het erg regenachtig en niet heel warm, maar het weer voor het weekend beloofd veel goeds als we de weersvoorspellingen mogen geloven. Hoe het er nu naar uitziet, wordt het gemiddeld rond de 17 graden met wat zon en bewolking en op zaterdag beloven ze vol op zon. Een leuk vooruitzicht dus!

 

7 oktober 2021

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter