Festivals in weekend van 10 en 11 juli

Festivals in weekend van 10 en 11 juli

Eindelijk, we mogen weer! Na maanden van festivalloze weekenden barstte het vorig weekeinde los. Na een test of vaccinatiebewijs kun je op het festivalterrein weer helemaal los, zonder mondkapje, afstand of andere maatregelen. Op zoek naar leuke festivals komend weekend? We zetten de beste tips voor je op een rijtje! Hieronder zie je alleen festivals waar nog tickets voor te verkrijgen zijn, want helaas zijn sommige feesten al uitverkocht. Check natuurlijk ook onze complete festivalagenda.

Vrijdag

90’s On The Beach

Zin in een ouderwets 90’s feestje? In Woerden vindt vrijdag 90’s On The Beach plaats. Je trapt daar het weekend af met o.a. Paul Elstak en Captain Jack. Tickets zijn nog verkrijgbaar voor €36,35.

Vrij & Blij

Op vrijdag, maar óók op zaterdag: Vrij & Blij in Alphen aan den Rijn. Vrijdagavond feestavond met Nederlandstalige artiesten en zaterdag meer gericht op de jongere bezoeker als Yung Felix en de Outsiders optreden. Voor beide dagen zijn nog tickets verkrijgbaar!

Zaterdag

Guilty Pleasure

Er staan dit weekend weinig echt grote festivals op het programma, maar Guilty Pleasure is er dat wel! Twee dagen (zaterdag & zondag) met vier stages en de lekkerste, meest foute en smerige hits aan de Gaasperplas in Amsterdam. Voor beide dagen zijn nu de laatste kaarten te koop.

Secret Forest

Kom je uit de omgeving van Groningen? Dan is Secret Forest Festival dit weekend the place to be. Vijf stages met voor ieder wat wils: house, techno, urban, feestmuziek etc. De laatste kaarten gaan nu voor vier tientjes de deur uit.

Electronic Picnic

In Purmerend is Eletronic Picnic Festival een aardig begrip. Drie stages en het goede nieuws: er zijn nog tickets beschikbaar. Voor €35 ben je erbij in het Leeghwaterpark.

BeetjeDansen Outdoor

Kom je uit Brabant? Dan is BeetjeDansen zeker iets om te bekijken zaterdag. In Haaren (tussen Den Bosch en Tilburg) staan twee stages waar vooral house muziek gedraaid zal worden. Check de volledige line-up op onze festivalpagina.

Westerliefde

Westerliefde vindt voor het eerst plaats in het Westen van het land: Den Haag. Vier stages: Rewind, Happy Feelings, Terug Naar Toen, Silent Disco zullen zorgen voor een hele chille sfeer bij WHOOSAH Beachclub. De laatste tickets zijn nu te koop.

Zondag

REAWAKE

Op zondag eindelijk iets voor de hardstyle liefhebber: REAWAKE. Komt dat je bekend voor? Dat kan kloppen want het feest wordt georganiseerd door de bedenkers van REBIRTH. Zondag zal het allemaal wat kleinschaliger zijn dan gewend, maar ook dat kan een mooi feestje worden

Uitverkochte festivals:

Voor de volgende festivals zijn geen reguliere tickets meer te verkrijgen. Natuurlijk kan je nog wel altijd TicketSwap proberen, of bekijk de eventpagina van het betreffende festival op Facebook.

Festivals verplaatst

De festivalagenda zou begin juli normaliter bomvol staan. Het programma is wat beperkt omdat veel organisaties ervoor hebben gekozen om festivals te verplaatsen naar augustus en september (vanwege risico coronavirus).

Headerfoto: © Nooij Photography

5 juli 2021

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter