Festivals met Koningsnacht 26 april 2020

Festivals met Koningsnacht 26 april 2020

Wil jij met Koningsnacht een leuk festival bezoeken? Voor meer informatie daarover ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben namelijk de leukste feestjes en festivals tijdens Koningsnacht voor je op een rijtje gezet! Ben je op zoek naar alle festivals op Koningsdag? Check dan even onze speciale Koningsdag agenda!

Wanneer is Koningsnacht 2020?
Koningsnacht 2020 valt dit jaar op zondag 26 april. Dus Koningsdag 2020 (27 april) valt dit jaar op een maandag!

Oranjekoorts, Delft

Wil jij de dag voor Koningsdag lekker los gaan in Delft? Dat kan! De Markt in Delft is 26 april het decor van een leuk feestje genaamd Oranjekoorts. De Line-up is helaas nog niet bekend maar de organisatie heeft laten weten 15 januari met meer informatie te komen! Of dit over de line-up of ticket-sale gaat is voor ons nog onbekend. Wat je alvast wel kan doen is even de festival pagina van Oranjekoorts checken! Hier vindt je namelijk meer informatie over deze editie en over afgelopen edities!

TIKTAK Kingsnight, Rotterdam & Amsterdam

Wil jij nog een leuk feestje pakken in onze hoofdstad of in onze havenstad? Ga dan naar TIKTAK Kingsnight! Dit feest wordt namelijk georganiseerd op 2 plekken. AIR (Amsterdam) en de Maassilo (Rotterdam) zijn de locaties die geselecteerd zijn voor het jaarlijkse TIKTAK Kingsnight event. Vorig jaar waren namen als Jonna Fraser, Poke, Josylvio, Lil Kleine en Bizzey te gast. De Line-up voor de aankomende Kingsnight editie is helaas nog niet bekend gemaakt! Ben je benieuwd naar dit geweldige feestje? Kijk dan op de festivalpagina van TIKTAK Kingsnight!

Smèrrig Koningsnacht Festival, Den Bosch

Wil jij naar een heel smerig feestje met Koningsnacht? Kom dan 26 april naar Den Bosch en maak Smèrrig mee als nooit tevoren! Deze Smèrrig editie zal op een andere smerige locatie worden gevierd! Maar Festival Fans, waar dan? Nou lieve lezers, dat weten wij helaas ook nog niet maar houdt onze socials goed in de gaten voor verdere informatie! Ben je nieuwsgierig naar de line-up van vorig jaar of wil je meer informatie over deze Smèrrig editie? Check dan vooral even de festivalpagina van Smèrrig Koningsnacht Festival! Oh ja en trouwens lieve SMÈRRIGgangers, kaartjes zijn al wel te koop!

Coen&Sander’s Koningsnacht Spektakel, Zwolle

De titel zegt al meer dan genoeg denken wij! Een… Groot… Spektakel in Zwolle met Coen & Sander en allerlei andere gezellige artiesten van Nederlandse bodem! Ben jij er op 26 april bij in Zwolle? Het beloofd weer grootser en gezelliger dan ooit te worden! Kaartverkoop start op zaterdag 25 januari om 10:00 uur, de kans is groot dat dit evenement zal uitverkopen dus wacht niet te lang met het bemachtigen van je kaartje! Wil je meer info en op de hoogte worden gehouden van de meest recente informatie? Check dan even de festivalpagina van Coen&Sander’s Koningsnacht Spektakel en klik op het hartje!

The LIFE I LIVE Festival 2020, Den Haag

Alweer de 10e editie van het gratis en toegankelijke Haagse muziekfestival: The LIFE I LIVE Festival 2020. Deze zal wederom met Koningsnacht en Koningsdag georganiseerd worden. Het festival is voor alle leeftijden en er zal voor ieder wat wils zijn, jong of oud! Kom gezellig met heel het gezin of met je vriendengroep naar dit super toffe GRATIS festival in de binnenstad van Den Haag! Over de line-up van dit jaar is helaas nog niks bekend gemaakt, zodra we hier meer informatie over hebben horen jullie van ons! Wil je nou meer weten over The LIFE I LIVE Festival? Kijk dan even op de festivalpagina, hier staat alle informatie beschreven die nu bekend is.

Reinier Zonneveld (LIVE) All Kingsnight, Maastricht

Stel, je bent een echte techno liefhebber maar ook een koningsnacht liefhebber? Wat dan? Nou wij hebben daar een perfecte oplossing voor! Reinier Zonneveld draait namelijk een live set de hele nacht van zondag 26 april op maandag 27 april (Koningsnacht) in Complex, Maastricht. Kaartjes zijn nog verkrijgbaar maar gaan als een speer dus wil jij nog getuigen kunnen zijn van dit grof techno geweld? Wacht dan niet te lang! Check voor de verdere info even onze festivalpagina!

KingSize Festival 2020, Arnhem

Op zondag 26 april opent de Markt in Arnhem haar ”duren” voor het grote publiek. Het gratis festival KingSize keert wederom terug in Arnhem met de grootste artiesten uit ons kleine kikkerlandje! Zorg dat je er bij bent en dus niks zult missen. Deze editie is met Koningsnacht en dag (en daarbij gratis) dus je moet geen smoesjes ophangen naar je vrienden; ”Ik kan alleen op Koningsdag mee helaas” of ”Ik heb geen geld man”. Verder is er helaas nog niks bekend over de line-up dus daarvoor zul je onze socials en website in de gaten moeten houden! Vorig jaar stonden er artiesten als Frenna, Kris Kross Amsterdam, Snelle en Yung Felix! Meer informatie? Check dan de festivalpagina van KingSize Arnhem Festival 2020!

Het Foute Oranjefeest, Arnhem

Wederom een feestje in Arnhem, ja waarom niet? Deze is wel op een andere locatie! De Trans in Arnhem is de gelukkige gastheer waar dit feestje wordt georganiseerd! Trek je meest foute (Oranje) outfit maar uit de kast en kom naar dit ongelofelijk foute feestje in Arnhem! Over de line-up is helaas nog niks bekend gemaakt maar wel kunnen we je vertellen dat artiesten als Snollebollekes, Het feestteam en de Lawineboys op de vorige editie te gast waren als een van de hoofdacts! Meer informatie? Check de festivalpagina van Het Foute Oranjefeest!

Dit zijn volgens ons de gezelligste of dikste festivals met Koningsnacht! Check in het kaartje hieronder alle festivallocaties voor Koningsnacht 2020! Welke ga jij bezoeken? Laat het ons weten!

Kaart Koningsnacht Festivals

Foto header: FaceBook Koningsnacht Spektakel

15 januari 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter