Festivals weekend 8 en 9 april

Festivals weekend 8 en 9 april

Heb je dit weekend nog niks te doen? Vanaf nu blikken we elke woensdagmiddag vooruit op de festivals van het aankomende weekend. Want wat ons betreft start het (outdoor) festival seizoen officieel dit weekend! Er staan namelijk twee grote festivals op het programma: Daydream- en Rebirth Festival. Lees hier de laatste informatie over deze feesten.

Daydream Festival
Dit Belgische festival (net over de grens bij Eindhoven), gericht op vooral house en dance vindt plaats op vrijdag (€19,50) en zaterdag (€34,50). Er zijn voor beide dagen nog tickets verkrijgbaar! Zoals je al aan de prijzen kunt zien komen zaterdag de grotere namen. Headliners zijn Nicky Romero, Showtek en Sunnery James & Ryan Marciano. Maar er komen nog veel meer artiesten, check de volledige Daydream line-up. Wil je niks missen, dan kun je ook op de camping overnachten. Een combi ticket (vrijdag, zaterdag + camping) is al beschikbaar vanaf €57,50. Vorige jaren waren we ook aanwezig, check de reports van 2016 en 2015 om de sfeer te proeven.

Rebirth Festival
Ook in het Zuiden des lands (vlakbij Tilburg): Rebirth Festival. Dit feest is vooral gericht op hardstyle en vindt plaats op zaterdag en zondag. De zaterdag tickets (€42,50) zijn bijna uitverkocht, wees er dus snel bij als je nog wilt gaan (of check Ticketswap voor laatste kaartjes). Welke namen kun je verwachten? Eigenlijk alle grote namen uit de hardstyle wereld, Minus Militia, Frequencerz, Psyko Punkz enz, enz. Op dag 2 wordt er iets zachter gedraaid en is er ook ruimte voor House / Hollands.

Twee mooie festivals dus om het seizoen mee af te trappen! Wij zijn dit weekend aanwezig op Daydream, waar zien we jou?

5 april 2017

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter