Festivaltrend: Houten zonnebrillen

Festivaltrend: Houten zonnebrillen

Tijdens het perfecte festival sta je met je blote voeten in het zand of gras, geniet je van de muziek tijdens een waas van genotsmiddelen en schijnt de zon volop op je bolletje. Met dit zonnige bruggetje komen we gelijk terecht bij de nieuwste trend: houten zonnebrillen.

Deze zonnebrillen maken jouw outfit helemaal compleet en zorgen er voor ondanks wat slaapgebrek dat jij er nog steeds goed uit ziet! Want laten we het maar onder ogen zien, de tijden waarbij je in je oude kloffie naar een festival kon zijn onderhand wel voorbij.

Houten zonnebrillen komen er in vele soorten en maten maar in de meeste gevallen zijn ze gemaakt van Bamboe hout. Dit omdat het een van de snelst groeiende en sterke houtsoorten is. Zo voorkom je dat er sprake is van illegale houtkap en kan je de bril ook op doen naar een hippie festivalletje.

Bij WhistleWood kan je kiezen uit verschillende modellen en is de verzending helemaal gratis. Zorg er wel voor dat je op tijd bestelt want tijdens het festivalseizoen gaan ze als warme broodjes over de toonbank.

Handig: Mocht je tijdens het festival of naderhand in een zwemgelegenheid terechtkomen vallen, de houten zonnebril blijft gewoon drijven.

7 april 2016

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter