Fix je eigen fissa op Down The Rabbit Hole

Fix je eigen fissa op Down The Rabbit Hole

 Grijp nu je kans want ook dit jaar kun je weer je eigen fissa geven op Down The Rabbit Hole!

Porto Parties werkt samen met het heerlijke tequila-flavoured-biertje Desperados. Voor de niet-Down The Rabbit Hole-veteranen die zich nu afvragen wie of wat is Porto Parties?, een korte uitleg: Porto Parties zijn feestjes op DTRH die georganiseerd worden door de bezoekers themselve. I love Moshpit, Viva Vingerverf, Lekker Lesbisch Lamineren en Skinny Disco Dipping waren onder andere titels van de onvergetelijke feestjes.

Jij bepaalt alles, van het thema, het decor en de dresscode tot de playlist. Elke party duurt twee uur, waarbij je je compleet kunt uitleven. ‘En daarbij is niets te maf’, zegt de organisatie van DTRH: ‘Ambitieus of kneuterig, want tijdens de Porto Parties geldt maar één regel: hoe weirder, hoe beter.’ TE GEK! See you at the Porto Parties.

Inschrijven voor de Porto Parties kan t/m 17 april op de website van DTRH. Halverwege mei worden de winnende parties bekendgemaakt!

Down The Rabbit Hole vindt plaats in het weekend van 5 tot en met 7 juli in Beuningen. Voor meer informatie omtrent de ticketprijzen en de line-up check je de festivalpagina van Down The Rabbit Hole.

29 maart 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter