12de editie van Freshtival zal niet twee, maar drie dagen duren!

12de editie van Freshtival zal niet twee, maar drie dagen duren!

We hebben heel goed nieuws voor alle Freshtival fans. De twaalfde editie krijgt een andere wending dan de vorige edities. In 2020 zal het festival namelijk drie dagen plaatsvinden in plaats van twee! Ga los van vrijdag 29 t/m zondag 31 mei! Ik weet het, dit klinkt natuurlijk al als muziek in de oren, maar dit is nog niet alles. Freshtival heeft nóg iets te vermelden. Ze hebben namelijk de datum bekend gemaakt van de EarlyBird Ticket Sale!

Freshtival

Freshtival is een groot festival dat elk jaar tijdens het Pinksterweekend plaatsvindt in Twente. Iedereen die minimaal 18 jaar is kan genieten van verschillende soorten genres. Vorig jaar waren onder andere Ronnie Flex, Radical Redemption, Tino Martin en Lucas & Steve aanwezig. Er is dus voor iedereen wel iets leuks te vinden. Aangezien het festival nu 3 dagen plaatsvindt, betekend dit dat er een stuk meer artiesten aanwezig zullen zijn. Hoe leuk is dat!

Freshtival 2019

© Facebook Freshtival

Earlybird Ticket Sale

Het festival had nog iets te melden. De datum van de Earlybird Ticketsale is namelijk bekend gemaakt. Zet woensdag 27 november alvast in je agenda, zodat jij als een van de eerste tickets kan bemachtigen! Naast het feit dat je een van de eerste zal zijn, heb je ook nog eens een mooie korting te pakken. Kan je toch weer wat extra biertjes nuttigen tijdens Freshtival. 😉

Freshtival 2019

© Facebook Freshtival

Algemene info

Het festival vindt plaats op vrijdag 29 t/m zondag 31 mei. Dit valt in het Pinksterweekend. Of het feest elke dag van 12:00 tot 00:00 uur plaatsvindt is nog niet bekend gemaakt. Daarnaast moet je minimaal 18 jaar zijn.

14 november 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter