Gaat Thunderdome uitbreiden?

Gaat Thunderdome uitbreiden?

Thunderdome groeide in de jaren ’90 uit tot het meest bekende hardcore evenement van Europa. Het evenement vindt jaarlijks, begin december, plaats in de Jaarbeurs in Utrecht en trekt zo’n 50.000 bezoekers aan. Ondertussen zijn we al drie maanden verder sinds de laatste editie en heeft de organisatie van Thunderdome de aftermovie van de afgelopen editie gereleased. Tot verbazing van vele fans wordt aan het einde van deze aftermovie een nieuwe editie aangekondigd, die net iets anders blijkt te zijn dan normaal.

Twee nachten Thunderdome?

Thunderdome is altijd al een evenement geweest waarbij je een nacht lang kon feesten. Echter is de datum van de nieuwe editie niet één, maar twee dagen. De aangekondigde datum is namelijk 13 & 14 december en dat valt de Thunderdome fans zeker op. In de comments ontstaan vele speculaties. Gaat Thunderdome een 24-uur lange feest worden? Of gaat het feest dit jaar twee nachten duren?

Thunderdome van Utrecht naar Antwerpen?

Daarnaast zien we ook comments voorbij komen van mensen die via via mee hebben gekregen dat Thunderdome dit jaar in Antwerpen plaats gaat vinden. Omdat de Jaarbeurs in Utrecht verbouwd zal worden, zou de volgende editie dus in Antwerpen plaats moeten vinden. Aangezien op die locatie maar 2 area’s zijn, zal het festival dus twee dagen gaan duren.

De organisatie van Thunderdome heeft nog niets laten weten. We zullen dus in spanning moeten afwachten op meer informatie over de nieuwe editie, maar één ding is zeker: Alle Thunderdome fans, zet 13 & 14 december alvast in je agenda voor een nieuwe editie van Thunderdome!

 

15 maart 2024

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter