Of zoek een festival met filters
x
Genre:
x
Stad:
x
Leeftijd:
x
Prijs:

Line-up

Gehele line-up DGTL Festival 2019 bekend

Gehele line-up DGTL Festival 2019 bekend

DGTL heeft het complete programma van haar festival editie in april bekend gemaakt. Voor zowel vrijdag, zaterdag als zondag is het duidelijk welke artiesten aanwezig zullen zijn. De organisatie heeft het opnieuw voor elkaar gekregen op héél veel grote techno namen naar Amsterdam te halen.

Hoewel we bijna iedereen moeten benoemen, lichten we een aantal artiesten uit. Wat te denken van favorieten als Amelie Lens, Maceo Plex en Marcel Dettmann. Maar ook The Black Madonna, Henrik Schwarz en een b2b set van Green Velvet en Patrick Topping komen voorbij op DGTL 2019. Op de DGTL festivalpagina geven we de gehele line-up per dag weer. Hier kun je makkelijk zien op welke dag je favoriete dj draait.

Weekend en passe-partout waren al te koop en sinds vandaag kun je ook dagkaarten aanschaffen. Een ticket voor zaterdag of zondag kost rond de €50. Voor de echte technoliefhebber is dit dé opening van het outdoor festival seizoen. Wacht daarom niet te lang met het kopen van tickets, want voor je het weer is dit festival uitverkocht.

8 januari 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.