Grote namen op programma Solar Weekend Festival

Grote namen op programma Solar Weekend Festival

Solar heeft de complete line-up voor het weekend festival van donderdag 1 t/m zondag 4 augustus bekend gemaakt. Het is een van de laatste festivals die het programma aankondigt, maar de artiesten zijn er niet minder om! House, techno, urban zijn goed vertegenwoordigd op het festival in Roermond.

Twijfel je om op zaterdag of zondag naar Solar te gaan? We hebben een beter advies: boek een heel weekend op de gezelligste festivalcamping van Nederland. Zo kun je op de Mainstage genieten van De Jeugd van Tegenwoordig (zaterdag), FeestDJRuud en Kraantje Pappie (beiden zondag). En wat te denken van het programma in de Techno Tent: onder andere Ben Sims en Sandrien op zaterdag en Ben Klock, Kobosil en Len Faki op de afsluitende dag.

Bij het water kun je met de voetjes in het zand chillen bij de House of House Stage. Daar vind je dit jaar namen als Sidney Samson, Fedde Le Grand en Tony Junior. Even verder, tussen de containers, hoor je de lekkerste urban. Optredens van Bizzey, Latifah en nog veel meer artiesten check je daar. Bekijk het complete programma per stage op onze Solar festivalpagina.

Daarnaast zijn er nog veel meer kleinere stages op het festivalterrein en de camping te vinden. Heb je nog geen ticket voor Solar? Wacht niet te lang, want vooral de Holiday Tickets (incl. camping) gaan hard.

16 april 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter