Haal NU je tickets voor Pinkpop 2023!

Haal NU je tickets voor Pinkpop 2023!

Pinkpop is het langstlopende popfestival ter wereld en vindt jaarlijks plaats rondom Pinksteren. Met vier podia en de grootste wereldwijde artiesten maken ze er altijd een mooi feest van. De komende editie van Pinkpop zal plaatsvinden van vrijdag 16 t/m zondag 18 juni 2023.

Onder anderen artiesten als: P!nk, Robbie Williams, Niall Horan, Red Hot Chili Peppers, Machine Gun Kelly en Goldband zullen het komende editie te zien zijn op de grote podia van Pinkpop. Ben je benieuwd naar de rest van de namen check dan zeker onze festivalpagina van Pinkpop 2023 en houd het in de gaten om op de hoogte te blijven van alle nieuw aangekondigde artiesten.

Zaterdag 26 november om 10:00 uur gaat de kaartverkoop voor Pinkpop 2023 van start. De officiële ticketverkoop verloopt, zoals altijd, alleen via Ticketmaster. Je kunt maximaal acht tickets per transactie aanschaffen. Dit zijn de aangekondigde prijzen voor het festival van volgend jaar:

  • Dag-tickets: €135,00
  • Weekend Ticket (incl. camping): €275,00

Naast de reguliere tickets kun je ook Wilhelmina Sky Deck-tickets aanschaffen. Dit zijn de VIP tickets van Pinkpop. Dit zijn de aangekondigde prijzen van deze speciale tickets:

  • Dag-tickets Wilhelmina Sky Deck: €370,00
  • Weekendtickets Wilhelmina Sky Deck: €840,00

We wensen jullie veel succes met de kaartverkoop. Hopelijk zien we in juni al jullie leuke foto’s op Pinkpop weer voorbijkomen. Voor meer informatie over dit festival kun je terecht op onze festivalpagina.

26 november 2022

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter