Handigste tasjes om mee te nemen naar een festival

Handigste tasjes om mee te nemen naar een festival

Voor elk festival heb je wel hetzelfde probleem, wij dames in ieder geval. Eerst weet je niet wat je aan moet trekken en dan moet je er ook nog een handig en comfortabel tasje bij vinden wat ook nog eens leuk bij je outfit past.

Kies je nou voor een leuk schoudertasje, fanny pack of voor een crossbody. Uiteindelijk wil je gewoon een tas waar alles in past en waar niet alles er gelijk uitvalt als je de rits opentrekt.

Een fanny pack is altijd handig op een festival, aangezien je het tasje om je heupen- of schuin draagt en je dus altijd je spullen in de gaten kan houden. Ook heb je een fanny pack in verschillende soorten maten en kleuren. Zo kan je kiezen voor een sportieve fanny pack met een leuk kleurtje of voor een leren fanny pack die er wat chiquer uitziet. Met de kortingscode ‘FANNY 15’ krijg je nu ook nog eens 15% korting.

Het fijne aan een schoudertasje is weer dat er meestal meerdere vakjes en ritsen in zitten waardoor je al je spulletjes makkelijk kan terug vinden en goed kan opbergen! Ook staat een schoudertas altijd goed bij je outfit. Deze tassen heb je in verschillende soorten maten. Zo kan je kiezen voor een heel klein model waar precies alles in past of voor een wat grotere.

Een crossbody is een echte boef – proof tasje. Deze tas heeft namelijk een verborgen ritsvak aan de voorkant, waardoor je spullen niet snel uit je tas worden gepakt. Deze tas heeft een schouderband die verstelbaar is, dus je kan hem altijd op jou eigen manier dragen.

Wat ook altijd heel erg leuk bij je outfit past is een mini rugzak, een mooie accessoire. In een rugzakje kan je net wat meer spulletjes kwijt en je hebt niet zoveel last van een tas die je altijd mee moet dragen. Wel heb je bij een rugzak groter de kans dat iemand probeert er spullen uit te pakken. Helaas gebeurt dat nog wel eens op sommige festivals.

Hopelijk hebben we je zo voldoende inspiratie gegeven! Naast een tas ook nog op zoek naar je favoriete festival? Check onze agenda.

21 mei 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter