Harmony of Hardcore & 7th Sunday – LIVE AGAIN!

Harmony of Hardcore & 7th Sunday – LIVE AGAIN!

Het was tot op een week geleden bijna niet te geloven maar het gaat echt gebeuren. We gaan LIVE AGAIN!‘ zegt organisator Johan Dortmans. Om de heropening van het festivalseizoen én de evenementensector te vieren trapt organisator Par-T op zaterdag 3 juli af met Harmony of Hardcore presents – LIVE AGAIN!  en een week daarop, op zaterdag 10 juli, volgt 7th Sunday Festival presents – LIVE AGAIN.

LIVE AGAIN!

Harmony of Hardcore en 7th Sunday Festival zijn normaal gesproken samen goed voor 85.000 bezoekers. Met de LIVE AGAIN! Festivals kan op een afgeslankte manier tóch worden genoten. Beide events openen namelijk de deuren voor 10.000 gelukkige bezoekers. Bezoekers dienen echter wel een negatief testbewijs aan te kunnen tonen, máár dat betekent wel: geen mondkapjes, geen social distancing en vooral erg genieten van ‘het oude normaal’.

Extra dag aangekondigd

Vandaag, woensdag 9 juni, is de ticketsale voor beide festivals van start gegaan. Binnen no time vlogen deze tickets de deur uit en zijn zowel zaterdag 3 juli (HoH) als zaterdag 10 juli (7th Sunday) compleet uitverkocht! De organisatie heeft daarna aangekondigd dat er aan beide festivals een extra dag wordt toegevoegd, namelijk:

  • HoH – zondag 4 juli
  • 7th Sunday – zondag 11 juli. 

Tickets voor beide festivals voor de extra dag gaan vanavond (woensdag 9 juni) om 19:00 uur in de verkoop!

  • Ticketsprijs: €34,50 excl. fee.

9 juni 2021

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter