Heerlijk weer om het festivalseizoen te openen!

Heerlijk weer om het festivalseizoen te openen!

Het wordt dit weekend heerlijk weer! Toevallig staan de eerste grote (outdoor) festivals op het programma. Wat is er dan lekkerder om onder de zonnestralen het festival weekend te openen? Wij hebben de leukste festivals van dit weekend voor je op een rijtje gezet 🙂

DGTL Festival

Tijdens het paasweekend vindt op zaterdag en zondag DGTL plaats op de NDSM-Werf. De NDSM-Werf zal voor een heerlijke sfeer zorgen op dit techno festival. Het terrein wordt opgedeeld worden in verschillende area’s met waanzinnige stages. Colin Benders, Midland, Upsammy en Max Cooper zijn één van de artiesten die er weer een heerlijk weekend van zullen maken. De kaartverkoop is al even bezig en daardoor is de zondag helemaal uitverkocht. Een weekend ticket kost €105,50.

Paaspop

Traditioneel opent Paaspop het outdoor festivalseizoen. Het festival vindt plaats in Schijndel waar gezelligheid, lol, feest en de beste muziek samen komen. Paaspop heeft elk jaar een zeer gevarieerd programma. Within Temptation, Oscar And The Wolf, Clean Bandit en Passenger zullen er tijdens Paaspop weer een heerlijk feest van maken. De super early bird en de early bird kaartjes zijn al uitverkocht. Een drie dagen ticket kost nu €133,50.

UDNZ Festival

Op zaterdag 20 april vindt UDNZ plaats in Uden. Het festival zal beginnen om 14:00 en eindigen om 23:30 uur. Het festival wordt voor de vijfde keer georganiseerd waardoor verwacht wordt dat de organisatie extra groots uitpakt. Paul Elstak, Sefa en Sjieke Bazen zijn één van de artiesten die er zullen zijn. De kaartverkoop is al begonnen en een ticket kost €23,49.

Dancetour Arnhem

Op zondag 21 april begint het seizoen van Dancetour in Arnhem. Dancetour organiseert verschillende gratis festivals door het hele land. Bizzey, Tony Junior en Frenna zijn één van de artiesten die aanwezig zijn op Dancetour. Dancetour is helemaal gratis, dus je hoeft geen kaartjes te kopen.

18 april 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter