Hello Pinksterweekend!

Hello Pinksterweekend!

Onze agenda staat weer vol met heerlijke festivals! Een fijn lang weekend, dus ga je zondag naar een festival? Dan kan je op de maandag lekker uitbrakken. Wie wil dat nou niet? 😉

Pinkpop

Jaja, de 50e editie van Pinkpop! De organisatie zal dit jaar dus groots uitpakken. Pinkpop vindt plaats van zaterdag 8 t/m maandag 10 juni. Je kan gaan genieten van heerlijke artiesten zoals: Davina Michelle, Anouk, Kraantje Pappie en Armin van Buuren. De kaartverkoop is al een tijdje gestart, maar er zijn nog steeds kaarten beschikbaar! Een weekend ticket kost €230, maar er zijn ook nog dagkaarten beschikbaar.

Pleinvrees Festival

Vorige jaren werd het festival georganiseerd onder de naam Pleinvrees Am Strand. Maar dit jaar keert het op zaterdag 8 juni terug als Pleinvrees Festival. Helaas niet meer op de mooie festivallocatie van Blijburg aan Zee, maar op de NDSM-werf. Je kan genieten van onder andere Fritz Kalkbrenner, Britta Arnold, Olivier Weiter en Tunnelvisions. De kaartverkoop is al begonnen en als je een kaartje koopt krijg je er ook nog een waardebon t.w.v €7,50 van bol.com erbij! Een ticket voor Pleinvrees kost €49,50.

Drift Festival

Niet één maar twee dagen Drift Festival! Dit is alweer de negende editie en vindt plaats op zaterdag 8 en zondag 9 juni. Het is de eerste keer dat dit festival een heel weekend plaatsvindt. De zaterdag en zondag kent zeven stages met heerlijke artiesten. Dj Bone, Benny Rodrigues, De Sluwe Vos en Dawn Panty zijn één van de artiesten die er een heerlijk weekend van zullen maken. Een zaterdag ticket kost €35,00 en een zondag ticket kost €27,00.

Harmony of Hardcore

In plaats van midden in mei wordt Harmony of Hardcore op zaterdag 8 juni georganiseerd. Er zijn weer grote namen gestrikt voor Harmony of Hardcore. Zo kan je hard gaan op Sefa, Partyraiser, Angernoizer, Doctor Terror en F.noize.  De kaarten voor Harmony of Hardcore zijn al even in de verkoop en daardoor zijn alle kaartjes uitverkocht. De organisatie werkt niet samen met TicketSwap. Je kunt het wel proberen via de eventpagina op FB. Hoe ga je er naartoe? Dat is altijd een lastige vraag. Wij weten daar wel een antwoord op. Je kan namelijk met de auto, maar dan kan je niet drinken. Je kan lastig doen met het OV, of gewoon kiezen voor verzorgd busvervoer! Onze partner Partybussen.nl is hier gespecialiseerd in en biedt vanuit heel Nederland busreizen (retour) aan.

7th Sunday

7th Sunday vindt dit jaar plaats op zondag 9 juni. En we kunnen wel zeggen dat er elk jaar op 7th Sunday wel de zon schijnt. Maar weer of geen weer, 7th Sunday is sowieso de moeite waard. Op het heerlijke terrein tref je vele (verborgen) stages aan. Het festival heeft ook veel verschillende soorten muziekstijlen, dus voor ieder wat wils. Fedde Le Grand, Da Tweekaz, Lil’ Kleine, Maan en Smèrrig Diskjochies zijn één van de artiesten die er weer een heerlijke dag van zullen maken. De ticketverkoop voor 7th Sunday is erg hard gegaan en dat kan je zien ook, want alle ticket zijn helaas uitverkocht.

6 juni 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter