Herbeleef de POWER HOUR van Defqon.1!

Herbeleef de POWER HOUR van Defqon.1!

De meest intense 60 minuten van Defqon.1 is toch wel echt de POWER HOUR, vliegende opblaasballen en een en al gekheid. Je hebt geen keus, je moet 60 minuten knallen en al je energie geven! Speciaal gemaakt voor dit gekke uur van het festival was er een event. Lees snel verder over het feestje en de video die nu online staat, en meer!

Knallen in Amsterdam 

Vorige week vrijdag was de POWER HOUR premiere van Defqon.1 in de Warehouse Elementenstraat in Amsterdam. Alle dedicated fans van het festival kwamen bijeen om als eerste de video te zien en te genieten van artiesten als Primeshock, Spitnoise en Jason Payne.

De POWER HOUR video

Yes! De POWER HOUR video staat nu online. En ja, het is echt een video van een uur! Check hem snel hieronder:

DEDIQATED: 20 years of Q-dance

Om de 10 jaar viert Q-dance haar bestaan. Dediqated is daarom een van de uniekere events die je zeker niet wil missen! Voor alle Harder Styles fan heeft de organisatie een bericht geschreven waar je zonder moeite kippenvel van kunt krijgen. Je kunt het bericht checken onderaan dit artikel! Ook kun je je alvast preregistreren voor tickets van het event.

Defqon.1 Datum & Tickets

We krijgen heel veel vragen en bezoekers binnen voor de Defqon.1 2020 datum en kaartverkoop. Jammer genoeg is hier nog niks over bekend. Zodra er informatie binnenkomt houden we jullie allemaal op de hoogte! Zet Defqon.1 daarom vooral in jouw persoonlijke festival agenda zodat we je op de hoogte kunnen houden! Dit doe je door op het hartje te klikken. Vergeet dan ook niet aan te melden voor pushberichten via onze website! Zo krijg je persoonlijke meldingen binnen over Defqon.1 en ander nieuws!

Bericht voor alle Dediqated fans van Q-dance:

Foto’s: Q-Dance Facebook

8 oktober 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter