Het is zover, het festivalseizoen is begonnen!

Het is zover, het festivalseizoen is begonnen!

Komend weekend is het Pasen, dat betekent dat we brak aan het Paasontbijt mogen aanschuiven én dat het festivalseizoen nu echt begonnen is! 

De zon begint weer door te breken, dagen worden langer en we kunnen langzaam afscheid nemen van onze winterjas. Begint het bij jou ook al te kriebelen? Rond Pasen is altijd de onofficiële opening van het festivalseizoen. Vorig jaar was het weer een groot succes en ook dit jaar zijn de zomermaanden gevuld met een groot aantal festivals!
Vier jij je Pasen graag op een festival? Bekijk hier de leukste paasweekendfestivals:

 

Paaspop 

Een van de populairste festivals, perfect om het seizoen mee af te trappen: Paaspop! Dit festival vindt plaats in het Brabantse Schijndel. Helaas was Paaspop binnen no-time uitverkocht. Je kan geluk hebben en nog een ticket scoren via ticketswap. De line-up is veelbelovend! Performers zoals Goldband, Di-Rect en niemand minder dan Duncan Laurence zullen aanwezig zijn!

Paaspop Facebook

 

Awakenings Easter

In de Gashouder in Amsterdam trap je het festivalseizoen goed af met Awakenings Easter! Er is nog een klein aantal tickets beschikbaar, check hier de info van: vrijdag, zaterdag overdag, zaterdagnacht en zondag. Ben jij aanwezig op dit gave dance-festival? Er komen vette artiesten zoals Innellea, Anfisa Letyago, I Hate Models.

Awakenings Easter 2022

 

DGTL Amsterdam

In de NDSM-Werf in Amsterdam vindt ook DGTL plaats. Vorig jaar was dit al een groot succes, en dat kan dit jaar niet anders zijn. Dit elektrische underground festival duurt ook het gehele weekend en de timetable is al bekend! Onderandere Mura MasaHoney Dijon, en Ross From Friends zullen aanwezig zijn!

DGTL Amsterdam

 

Verknipt Easter 

Amsterdam heeft het druk! Want ook Verknipt zal op 8 en 9 april plaatsvinden in de AFAS Live met een Easter variant! Dit Techno feest is helaas al volledig uitverkocht, je kan het altijd nog proberen via Ticketswap. Artiesten zoals Cyntia Spiering, Alt8 en Jan Vercauteren zijn aanwezig, jij ook? De timetable is al bekend, check hem hier.

Verknipt Easter

Perfecte festivals om het seizoen mee af te trappen, en wat een geluk want de maandag zijn we vrij! Genoeg tijd om te kunnen (na)genieten. Bij welke bij jij aanwezig?

 

5 april 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter