Het Psy-fi Festival blijft zijn locatie houden in Leeuwarden!

Het Psy-fi Festival blijft zijn locatie houden in Leeuwarden!

Even zaten sommige fans op het puntje van hun stoel. Een tijd geleden werd namelijk duidelijk gemaakt dat het weekendfestival Psy-fi niet meer in Leeuwarden georganiseerd kon worden. Nu kan het festival alsnog zijn locatie houden, lees snel verder!

Psy-Fi Festival
Het Psy-Fi Festival is is een weekend vol met psychedelische muziek, mooie visuals, kunst en heel wat verschillende programma’s en workshops. Hier kun je bijvoorbeeld meeer leren over oude culturen, religie en psychologie. De organisatie heeft als doel niet alleen de muziek over te brengen naar de bezoekers. Het festival is ook bedoelt om mensen te binden zonder enige oordeel over elkaar te hebben, en samen te genieten. Tot nu toe vindt het event jaarlijks plaats in de locatie de Groene Ster in Leeuwarden.

© Psy-fi Festival | Femme Von Steel

Psy-Fi alsnog in Leeuwarden!
De reden waarom het festival niet zijn locatie zou kunnen behouden was omdat er te strenge regels waren. Daarnaast waren de kosten ook te hoog die werden gemaakt op de locatie de Groene Ster in Leeuwarden. Nu krijgt de organisatie van het festival geld van meer dan vijf verschillende fondsen. Hierdoor kunnen ze makkelijk en met weinig risico het feest gewoon door laten gaan op dezelfde locatie.

© Psy-fi Festival | Femme Von Steel

Volgend jaar gaat de 8e editie van het Psy-Fi Festival dus gelukkig gewoon door in bekende locatie de Groene Ster. Ga jij? Of lijkt het je leuk om te gaan? Zet dan het Psy-Fi Festival zeker in je persoonlijke agenda via het hartje!

28 oktober 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter