Hoe bestel je tickets voor Tommorowland 2023?

Hoe bestel je tickets voor Tommorowland 2023?

In de zomer van 2023 staan twee weekenden van juli weer in het teken van het magische festival Tomorrowland. Een groot feest met de meest beroemde dj’s en duizenden fans van over de hele wereld. Twee weekenden vol met de beste acts, van techno tot aan hardstyle, elke bezoeker voelt zich er thuis. Het festival is daarom ook elk jaar weer binnen een paar seconden uitverkocht. Hoe zorg je er dan voor, dat je toch tickets weet te bemachtigen? In dit artikel leggen wij uit, wat je allemaal moet doen om een ticket voor Tomorrowland 2023 te kunnen scoren.

Tomorrowland werkt met drie soorten tickets, bedenk dus eerst goed welk soort tickets je wilt halen:

  • De eerste optie, die je hebt zijn de Tomorrowland tickets. Dit zijn alle dag- en weekendtickets.
  • Daarnaast zijn er ook DreamVille Packages. Hiermee kun je accommodaties boeken om te overnachten. Hierbij wordt overigens ook een kaartje voor het festival inbegrepen.
  • Er zijn ook speciale Global Journey Packages voor alle bezoekers wereldwijd. Bij dit pakket worden je reis naar Tomorrowland toe (bijv. met vliegtuig of trein), de accommodatie waar je verblijft en de festivaltickets inbegrepen.

Pre-registreren

Wanneer je een kaartje wilt bemachtigen voor Tomorrowland, zal je jezelf eerst moeten pre-registreren voor de pre-sale. Een pre-registratie geeft je echter geen garantie op tickets. Je kunt jezelf vanaf 7 december t/m 28 januari registreren. Hiervoor moet je als eerst een account aanmaken op de website van Tomorrowland. Na het aanmaken van een account zal je eerst jouw account moeten activeren via de mail, anders werkt je account niet.

Kies jouw festivalweekend

Nadat je hebt ingelogd, kun je doorklikken naar jouw accountoverzicht. Daar kun je jouw voorkeur aangeven voor welk weekend van Tomorrowland jij graag in aanmerking voor wilt komen. Weekend 1: vrijdag 21 t/m zondag 23 juli of Weekend 2: vrijdag 28 juli t/m zondag 30 juli. Nadat je jouw voorkeursweekend hebt uitgekozen, klik je op de knop ‘pre-registreren’ en ben je al een hele grote stap verder. Let op! Zorg dat je het goede weekend aanklikt. Je kunt het naderhand niet meer veranderen en krijgt vervolgens alleen een speciale code voor het weekend dat je hebt aangeklikt.

Op de dag van de ticketsale ontvang je een persoonlijke mail met een speciale code, waarmee het je hopelijk lukt om de tickets te scoren. Dit zijn de data waarop de ticketsales starten:

  • Zaterdag 21 januari 2023, 17:00 uur – Global Journey Packages
  • Zaterdag 28 januari 2023, 17:00 uur – Worldwide Pre-sale
  • Zaterdag 4 februari 2023, 17:00 uur – Worldwide Ticket sale

Tickets kopen

Tijdens het kopen van je tickets, selecteer je als eerst in de ticketshop het soort ticket, dat je graag wilt hebben en het aantal tickets, dat je wilt halen. Je kunt maximaal vier tickets kopen. Vervolgens vul je al jouw persoonlijke gegevens in, zodat het kaartje op jouw naam komt te staan. Hierna kun je weer doorgaan en hoef je alleen nog maar te betalen. Let wel goed op! Je moet jouw ticket(s) meteen betalen, anders wordt jouw ticket geannuleerd en zal je weer opnieuw moeten starten met het hele proces.

Nadat je hebt betaald krijg je meteen een bevestigingsmail in je mailbox. Hierin kun je alle belangrijke gegevens terugvinden, zoals: de order van jouw ticket, jouw ordernummer en het verzendadres. Deze mail is erg belangrijk, daarom moet je hem goed bewaren tot aan het einde van het festival.

Begin juli krijg je de bandjes voor Tomorrowland Festival 2023 thuisgestuurd. Deze bandjes moet je nog wel thuis activeren, voordat je naar het festival toe gaat. Hier komt later meer informatie over.

We wensen jullie allemaal heel veel succes en als je de tickets te pakken krijgt super veel plezier. Maak er met z’n allen een heel mooi feestje van!

Meer weten over Tomorrowland? Check hier nog meer informatie over zowel de aankomende als de afgelopen edities. Mocht je na het lezen nog steeds moeite hebben met het begrijpen wat je moet doen of andere vragen hierover hebben, stel ze dan hieronder.

13 december 2022

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter