Hoe kom ik aan Tomorrowland festival 2022 kaartjes?

Hoe kom ik aan Tomorrowland festival 2022 kaartjes?

Tomorrowland Festival gaat dit jaar maar liefst niet 2 weekenden, maar 3(!) weekenden plaatsvinden. Met een gigantische line-up met techno tot aan hardstyle gaat dit drie weekenden lang een geweldig festival worden.
Hier moet jij natuurlijk heen, maar hoe kom je toch aan kaartjes bij zo’n festival wat doorgaans meteen uitverkoopt? In dit artikel hopen wij je een duidelijk overzicht te geven over hoe jij een ticket kan bemachtigen voor een van de weekenden van Tomorrowland Festival 2022.

Bij Tomorrowland wordt gewerkt met 3 soorten tickets:

  • Tomorrowland tickets (dag- en weekend tickets)
  • DreamVille Packages (accommodaties om te overnachten. Bij deze tickets is ook een kaartje voor het festival inbegrepen)
  • Global Journey Packages (Een pakket voor bezoekers van over heel de wereld met o.a. een trein of vliegtuig inbegrepen. Ook hier zijn festivaltickets inbegrepen)

Als je een kaartje wilt bemachtigen zal je je als eerst moeten pre-registreren* voor de pre-sale. Dit is mogelijk van 2 februari tot en met 25 februari. Je maakt hierbij een account aan op de website** van Tomorrowland. Je zult via je mail je account moeten activeren, anders werkt je account niet.

Vervolgens ná het inloggen kom je bij je accountoverzicht waarbij je voorkeur kan aangeven voor welk weekend jij graag in aanmerking wilt komen voor tickets. Geef hierbij jouw voorkeursweekend op en klik op ‘pre-registreren’. Zo simpel is het om je te pre-registreren voor de pre-sale. Let op! Zorg dat je bij de pre-registratie het goede weekend aanklikt want je krijgt een speciale code voor dát weekend.

Op zaterdag 26 februari rond 17:00, de dag van de ticketsale, ontvang je een persoonlijke code via de mail. Met deze code kan jij proberen tickets te halen voor jouw voorkeursweekend.

Vervolgens wanneer jij een ticket in de ticketshop hebt geselecteerd ga je jouw gegevens opgeven voor het kaartje, zodat het kaartje op jouw naam staat. Wanneer dit is gedaan, kan je gaan betalen. Je kan maximaal 4 tickets kopen. Let op! Je moet jouw ticket(s) direct betalen, anders wordt jouw ticket(s) geannuleerd en moet je weer terug naar de sale.

Wanneer je hebt betaald krijg je een bevestigingsmail. Hierin staat de order van jouw ticket, jouw ordernummer en het verzendadres. Bewaar deze mail goed tot aan het einde van het festival.

In het begin van juli ontvang je de bandjes voor Tomorrowland Festival 2022 thuis. Je zult het bandje nog moeten activeren wanneer deze bij jou thuis is aangekomen. Hier komt in juni meer informatie over.

Wanneer dit allemaal is gelukt en je jouw bandje goed vast hebt om je pols is er nog maar één ding wat belangrijk is, heel veel plezier hebben op het festival en genieten van de beste artiesten!

Meer weten over het festival zelf, de sfeer of de line-up. Check hier nog meer informatie. Mocht je na het lezen van dit artikel nog steeds vragen hebben, stel ze hieronder.

Bekijk hier de beste Tips & Tricks bij het online bestellen van tickets, zodat jij een zo groot mogelijke kans hebt om aan kaartjes te komen.

* Een pre-registratie geeft geen garantie op tickets.

** De ticketshop van Tomorrowland 2022 is niet beschikbaar op Internet Explorer. Gebruik daarom een andere browser (Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Microsoft Edge, …)

14 februari 2022

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter