Hoe kom ik quarantaine tijd door: Thuisfestival SMÈRRIG

Hoe kom ik quarantaine tijd door: Thuisfestival SMÈRRIG

Misschien begint voor vele het “thuisleven” steeds meer te wennen. Dit verandert snel weer zodra het weekend wordt. Het is toch heel anders zo.. Geen vrienden om je heen, geen gesjans en de typische kroegengeur is de dag erna ook nergens te bekennen. Dit drukt je dan toch weer even hard op de feiten. We moeten met zijn alle zoveel mogelijk thuisblijven om het virus zo snel mogelijk onder controle te krijgen.

SMÈRRIG Thuisfestival

Gelukkig zijn er steeds meer festivalorganisaties die alle festival lovers tegemoet springt. Zo ook SMÈRRIG! Deze organisatie staat bekend om de meeste vieze feestjes, waar iedereen compleet uit zijn dak gaat op de lekkerste 80’s/ 90’s & 00 deuntjes. Zo hebben ze deze keer namelijk een thuisfestival georganiseerd! Zorg dat je op vrijdag 24 april van 20:00 t/m 00:00 uur ready bent om het weekend toch nog een beetje vertrouwd in te luiden. En dat gewoon vanuit jouw eigen huis- of slaapkamer!

Tekst gaat verder onder de foto

Meerdere stages

Er zijn in totaal drie stages waar verschillende hostingpartijen zullen gaan draaien. Er zijn die avond in totaal dus drie verschillende live streams, waardoor er altijd een lekker nummer tussenzit voor jou! Het volgende is al bekend gemaakt:

  • De slaapkamer hosted by SMÈRRIG
  • De woonkamer hosted by t.b.a.
  • De kelder hosted by t.b.a.

De andere twee hostingpartijen worden op dinsdag 7 april bekend gemaakt.

Dé perfecte experience

Oke, we hebben dus de lekkerste muziek en drie verschillende stages om uit te kiezen. Nog een paar kleine dingetjes en jouw avond zal top worden! Sla even wat (non) alcoholische drankjes in, zodat het daadwerkelijk als weekend gaat voelen! Je hebt geluk, omdat iedereen druk opzoek is naar onder andere wc papier, worden de drankjes vaker overgeslagen. Er is dus nog genoeg in de schappen te vinden! Daarnaast is het extra leuk om te videobellen met je vrienden. Zet dus bijvoorbeeld Skype of Houseparty aan en vier tegelijkertijd feest om de leukste quarantaine vrijdag ooit te beleven (voor zover dat mogelijk is)! En die schaamte voor je dansmoves schuif je ook maar even aan de kant. Niemand zal je zien, dus losgaan gegarandeerd!

25 maart 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter