Hoe kom je alsnog aan tickets voor uitverkochte Oud & Nieuw feesten?

Hoe kom je alsnog aan tickets voor uitverkochte Oud & Nieuw feesten?

Met Oud & Nieuw zijn er elk jaar heel wat festivals om te bezoeken. Maar omdat een groot deel van Nederland op (oud-) Nieuwjaarsdag vrij is, zijn er ook heel wat mensen die dan een feestje op de planning hebben staan! Dit zorgt ervoor dat veel populaire en grote festivals snel uitverkocht zijn. Heb jij nog geen ticket kunnen bemachtigen voor je favoriete feest? Lees dan gauw verder over tips en wat je nog kunt doen om een tof Oud & Nieuw te hebben!

Welke feestjes en festivals zijn al uitverkocht?

Dit zijn een aantal grote festivals die op dit moment uitverkocht zijn:

Hoe kom je alsnog aan tickets?

Als jouw favoriete feestje zoals bijvoorbeeld Awakenings uitverkocht is, is het erg jammer. Vooral als je jezelf erg had opgehyped voor een specifiek feest. Welbekend ben je misschien met TicketSwap. Laten we even kijken wat de mogelijkheid is voor de uitverkochte festivals is om nog tickets te bemachtigen en of de prijs een beetje redelijk is! Let wel op, de cijfers kunnen verschillen van deze informatie, aangezien dit een momentopname is.

uitverkochte-festivals-nye

© Awakenings

Awakenings 30.12: Early NYE

  • Aangeboden tickets: ongeveer 150
  • Al verkochte tickets: ongeveer 300
  • Gezochte tickets: ongeveer 200

Dit is positief als je naar Awakenings Early NYE special wil gaan! Er zijn namelijk een groot aanbod aan tickets! En ook al is het aantal gezochte tickets het dubbele van wat nu het aanbod is, is er nog steeds kans dat jij makkelijk een ticket kan bemachtigen. De prijs is ongeveer €65,- per ticket. Dit is €10 meer dan de originele prijs van een Regular. Super netjes dus!

Awakenings 31.12: New Years Eve

  • Aangeboden tickets: 0
  • Al verkochte tickets: ongeveer 1000
  • Gezochte tickets: ongeveer 700

Dit feestje is wel wat moeilijker, er zijn op het moment ook geen tickets beschikbaar. Voorheen waren er wel veel tickets beschikbaar dus geef niet op!  Ze gaan er wel uit voor iets meer geld dan het origineel, namelijk rond de €97,- terwijl een origineel ticket €75,- was. Nu is het aan jou of jij het het waard vind om iets meer geld uit te geven aan dit festival. Dat kan bijvoorbeeld door te kijken naar de line-up, locatie en hoelang het feest duurt. Of check even de aftermovie als je nog nooit geweest bent! Zet voor dit festival vooral een ticketalert aan op TicketSwap, dan maak je meer kans! (heb je wel een account voor nodig 😉).

© Labyrinth Club

NYE with Amelie Lens

Dit feest was zeer populair. Even kijken wat de gang van zaken op TicketSwap is:

  • Aangeboden tickets: op dit moment 0
  • Al verkochte tickets: ongeveer 200
  • Gezochte tickets: ongeveer 300

Ai ai ai, dat is jammer. Deze gaat behoorlijk moeilijk worden als je graag Oud & Nieuw met Amelie Lens wil vieren. Je kunt inloggen op TicketSwap en daar aangeven dat je ticketalerts wil ontvangen, zo krijg je een melding binnen zodra er een ticket wordt verkocht. Duurt dit te lang en kan je maar geen ticket bemachtigen? Tip van ons: Amelie Lens zit ook in de line-up van de Awakenings Early NYE! En zoals net gezegd kun je daar wel voor een normale prijs en makkelijk tickets bemachtigen ;).

© Awakenings

Tips om volgende keer op tijd tickets te kopen

Hoe vroeger je de tickets koopt, hoe beter! Vaak zijn de Early Bird tickets een stuk goedkoper dan de latere sale. Bespaar dus je geld en koop vroeg tickets. Je kunt een paar maanden voor de verkoop begin elke maand een beetje geld apart houden, zodat je zonder problemen een ticket kunt kopen. Dat bespaart heel wat onnodige stress, teleurstelling en tijd die je moet besteden aan het proberen te krijgen van een ticket.

Waar moet je vooral geen tickets kopen

Koop vooral niet op Facebook van mensen die je niet kent. Er zullen bij uitverkochte feestje heel wat berichtjes staan met: “2 tickets te koop. DM me!” Vertrouw dit niet, de kans is groot dat je belazerd wordt en misschien wel bij het event zelf pas erachter komt. Je kunt tickets persoonlijk van vreemden veilig overkopen. Dit gaat via TicketSwap met de persoonlijke verkoopfunctie  Koop ook alleen tickets via de officiële website, of waar de officiële website naar linkt zoals Festicket of Ticketmaster. Of natuurlijk de veilige doorverkoper TicketSwap! Dit is 100% veilig, TicketSwap maakt namelijk gebruik van Secure Swap. Dit betekent dat een gekocht ticket op TicketSwap een nieuwe barcode zal hebben, en het ticket van de verkoper dus niet meer geldig is. Alleen die van de koper!

Wij hopen dat jij een spetterend Oud & Nieuw zal hebben. Er zijn zeker ook nog wat festivals en feestjes die nog niet uitverkocht zijn op dit moment. Bekijk de grootste in onze speciale NYE agenda!

16 december 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter