Hoe prop je de meeste ADE festivals in 1 week(end)?

Hoe prop je de meeste ADE festivals in 1 week(end)?

Tijdens het Amsterdam Dance Event vinden er talloze feesten plaats! We hebben hier al een speciale ADE festival agenda voor gemaakt. Maar wil jij nou alles uit het ADE halen dit jaar? Lees dan in dit artikel hoe jij naar de meeste events kunt gaan! Er zijn zeker nog talloze andere combinaties, wij hebben de events gekozen die qua tijden en locatie gunstig zijn!

Woensdag 16 oktober

19:00 – 08:00

Op woensdag begint het in het NDSM-Werf met het Richie Hawtin om 19:00 uur. Hierna zou je door kunnen gaan naar de Gashouder waar Charlotte de Witte samen met Awakenings ADE aftrapt. Dit event duurt dan weer tot 8 uur ’s ochtends. Als je het Richie Hawtin x Modeselektor helemaal wilt meemaken mis je de eerste uurtjes van Charlotte de Witte, maar het voordeel is dat deze events niet ver uit elkaar liggen qua tijd en locatie. Je bent vanaf de NDSM-werf namelijk zelfs te voet inclusief ferry in een halfuurtje bij de Gashouder. Awakenings x Charlotte de Witte is op het moment al uitverkocht, als je nog geen ticket had kun je Ticketswap in de gaten blijven houden.

ade 2019

© Sam Eye Am | Awakenings

Donderdag 17 oktober

19:00 – 07:00

Ben jij helemaal fan van DGTL events en festivals? Dan is de donderdag van het Amsterdam Dance event perfect voor jou! Op deze dag worden er twee DGTL feestjes gegeven. En het mooiste is ze zijn allebei op dezelfde locatie, namelijk in de Scheepsbouwloods! Het eerste event is met Rüfüs Du Sol, een trio artiesten met groot talent die een combinatie maken van live optreden samen met electro muziek. Je kunt hen zien van 19:00 tot 21:45 uur. Daarna begint het Ben Klock b2b Marcel Dettman DGTL event! Hier kun je verschillende techno artiesten vanuit de hele wereld zien tot 7 uur ’s ochtends!

ade 2019

© DGTL

Vrijdag 18 oktober

12:00 – 08:00 | 17:00 – 05:00

Net zoals op woensdag vinden er op vrijdag twee grote feesten niet al te ver van elkaar plaats op dezelfde locaties. Om 12 uur begint het met ADE Into the Woods op het NDSM-werf. Later om 22:00 uur begint Awakenings x Afterlife in de Gashouder Amsterdam ongeveer een halfuur verwijderd van Into the Woods. Allebei hele mooie feesten met te gekke line-ups! Jammer genoeg is het Awakenings dan al uitverkocht. Als je hier nog geen ticket voor hebt zou je Ticketswap in de gaten kunnen houden. Lukt het niet om aan Ticketswap tickets te komen? Je hebt op deze dag ook een event wat 12 uur lang duurt: Defected Amsterdam! Dan hoef je je ook geen zorgen te maken over reistijd en kun je van 17:00 tot 05:00 lekker op hetzelfde feestje blijven.

 

Zaterdag 19 oktober

13:00 – 05:30

Op de een-na-laatste dag van het ADE vinden heel wat vette events plaats! Twee daarvan die je zou kunnen combineren zijn Martin Garrix – All ages en Frenna: Meisjes blijven meisjes. Martin Garrix begint al om 13:00 en gaat door tot 18:00 uur in het RAI Amsterdam. Dan duurt het even tot Frenna begint, dus zou je even een hapje kunnen eten en wat drinken. Meisjes blijven meisjes start namelijk pas weer om 22:00! De reistijd tussen het RAI Amsterdam en AFAS Live is met de bus maar ongeveer 20 minuten, dus er is genoeg tijd om even op te laden! Er zijn voor allebei de events nog tickets beschikbaar, maar ze gaan wel snel. Als je dit dus een leuke optie lijkt wacht dan niet al te lang! Voor alle andere festivals op deze dag kun je de ADE agenda checken!

ade 2019

© EA Events | Martin Garrix ALL AGES

Zondag 20 oktober

13:00 – 06:00 | 18:00 – 01:00

Voor de zondag zijn er jammer genoeg al flink wat feestjes uitverkocht. Thuishaven ADE Sunday is wel het langste event wat er op deze dag plaatsvindt maar deze is al uitverkocht. Je kunt wel Ticketswap in de gaten blijven houden om nog tickets proberen te bemachtigen!! Wil je zeker weten dat je op deze dag naar een ADE event kan? Er zijn nog wel tickets voor We are the Future beschikbaar! Deze vindt plaats van 18:00 tot 01:00, maar als je het al bond hebt gemaakt op de zaterdag zal dat zeker lang genoeg zijn om nog even te feesten en het ADE af te sluiten!

We hopen dat je een hele leuke ADE gaat hebben, of het nou 1 event of juist 5 events zijn waar je heen gaat. Elk feestje is een leuk feestje en dit jaar gaat zeker een editie voor in de boeken worden!

30 september 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter