Housequake Festival keert terug in 2020!

Housequake Festival keert terug in 2020!

Housequake Festival keert wederom terug dit jaar in mei op het festivalterrein Thuishaven. Vorig jaar kwamen ze keihard terug na een afwezigheid van 6 jaar. En met veel succes, het festival was namelijk binnen een mum van tijd
uitverkocht. Bezoekers waren blij verrast, en waren dolgelukkig! Tot ’s avonds laat stonden alle stages bomvol.
Op zaterdag 9 mei 2020 wordt dit geweldige feestje opnieuw gevierd en gaan de voorgaande jaren overtreffen! Dit keer pakken de oprichters van Housequake, Roog en Erick E, weer grootser uit dan ooit.

House-helden Roog en Erick E zullen weer een B2B set weggeven op de mainstage. En de bezoekers kunnen maar liefst acht uur lang dansen en genieten op de befaamde zomerse/vrolijke house klanken van Housequake Festival. Het illustere Duitse house duo Tiefschwarz staat al meer dan twintig jaar in de DJ booth en lijken wel geboren achter de daaritafels. Met hun liefde voor deep house, waar de naam Tiefschwarz (diepzwart) dan ook naar verwijst, gaan zij samen met artiesten als
Dimitri, Remy Unger , Alexander Koning en Dennis Quin de loods compleet op zijn kop zetten. In het Thuishaven café staan onder meer Dave Leatherman en Patrice van den Berg. Verder kunnen de bezoekers nog veel meer acts verwachten! Be prepared! Wil jij de volledige line-up bekijken? Check dan even onze festivalpagina van Housequake Festival!

Het Thuishaven Terrein
Ben jij al ooit bij Thuishaven geweest? Dan weet je vast hoe je er moet komen? Even voor de mensen die voor de eerste keer hier komen, het is heel gemakkelijk bereikbaar met zowel auto, openbaar vervoer of fiets! Check de locatiepagina van Thuishaven voor meer informatie!

6 februari 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter