Hullabaloo line-up bekend met Duncan Laurence!

Hullabaloo line-up bekend met Duncan Laurence!

Hullabaloo is een nieuw festival in Groningen! Het festival vindt plaats op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus in het Stadspark. Hullabaloo staat voor chaos, herrie of oproer en dat is precies wat het festival ook wil bereiken, vandaar deze naam. Hullabaloo is ook nog eens toegankelijk voor alle leeftijden, dus dit kan zo maar eens je eerste echte festival zijn!

Artiesten

Een aantal weken geleden werden de eerste artiesten bekend gemaakt en dat was zeker niet niks. Toen kon je al uitkijken naar Ronnie Flex, De Jeugd van Tegenwoordig,  Bløf en Robin Schulz. Nu is dan eindelijk heel de line-up compleet en kunnen we niet wachten tot we op het festival staan! De nieuwe artiesten die zijn toegevoegd zijn onder andere Oscar And The Wolf, Craig David en natuurlijk niet te vergeten de enige echte Duncan Laurence.

Stages

Hullabaloo kent vier stages met in totaal meer dan 50 artiesten. De area’s zijn al bekend gemaakt en ook alle artiesten staan er al in! Naast een muzikaal programma hebben ze ook een creatief programma. Benieuwd naar de stages en alle artiesten? Check dan de Hullabaloo festival pagina!

Camping

Maak je komst naar het Hullabaloo Festival compleet door er te blijven overnachten. Dat doe je in het speciale Hullabaloo Village. Ben je nou niet zo’n expert in het opzetten van een tent? Dan kan je ook vooropgezette tenten huren. De camping is niet geschikt voor 16 jaar of jonger.

We verwachten dat het een spetterende eerste editie wordt met publiek van jong tot oud!

 

 

12 juni 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter