I Love Urban keert terug met een indoorfestival in Ahoy Rotterdam.

I Love Urban keert terug met een indoorfestival in Ahoy Rotterdam.

Het wordt kouder en sneller donker. Dat kan in de festivalwereld maar een ding betekenen; we gaan naar binnen. Met ADE in aantocht is het buitenseizoen nu echt voorbij. Gelukkig spelen festivalorganisaties daar ook op in en willen ze de festival fans ook in de koude maanden van entertainment voorzien.

Zo ook I Love Urban. Na een mega geslaagde editie in juli in het Oeverpark in Rotterdam keert I Love Urban, net zoals elk jaar, weer terug naar Ahoy in Rotterdam. Op zaterdag 25 november is het al weer tijd voor de 6e editie van I Love Urban Indoor Music Festival. Jandino Asporaat (bekend van TV) heeft de fijnste artiesten geselecteerd om jou een mix van arfohouse, caribbean, latin, R&B, urban, house en techno te verzorgen. Als je wilt dansen tot de zon opkomt dan moet je zeker hierbij aanwezig zijn.

De line-up is al bekend gemaakt en daar staan niet de minste namen op. Zo komen Frenna, Jonna Fraser, Bilal Wahib, Bizzey en Poke een optreden verzorgen. In de andere zaal worden DJ-sets gedraaid door onder andere Freddy Moreira, Cache Royale, Rockefellababe en Randy Verveer.
De tickets voor I Love Urban Indoor gaan hard. Zo zijn de Early Bird tickets al helemaal uitverkocht, maar gelukkig zijn de Regular tickets nu beschikbaar. Zorg dat je er bij bent, want dit XL-urban avondje voor legendarisch.

10 oktober 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter