I LOVE URBAN maakt complete line-up bekend

I LOVE URBAN maakt complete line-up bekend

Op 16 november 2019 is het weer zo ver. Het grootste indoor Urban festival van het land strijkt dan weer neer in Ahoy ! Dit is namelijk het I LOVE URBAN Indoor Music Festival 2019 (“White edition”). De line-up is bekend gemaakt en dit beloofd veel goeds!

De artiesten

De bekendste Nederlandse artiesten in dit gerne zullen een ongelofelijk spectaculaire show weggeven! Denk onder andere aan Ronnie Flex, Frenna, Tabitha en Bizzey! De bekendste DJ’s van dit moment mogen daarnaast ook niet ontbreken! Freddy Moreira, Biggi, Johnny 500 en nog vele anderen zullen van deze avond een onvergetelijk feest maken tijdens deze “white night”.

Extra zaal

Naast de normale zaal is de Caribbean Carnaval Area net als vorig jaar weer geopend. Dit is een extra zaal, waarbij de sferen tot Caribische hoogtes zullen stijgen, met optredens van onder andere Cache-Royale, Poke en Rolf Sanchez (bekend van Beste Zangers)!

Hosting

Jandino Asporaat zal dit festival op 16 november hosten: “We zetten hoog in op de beleving voor het publiek en hierin willen we ons blijven ontwikkelen. Het zou tof zijn om in mijn eigen Rotterdam,ooit net zo een groot begrip als Sensation White te worden”.

De volledige line-up vind je op de afbeelding hieronder en op onze festivalpagina:

Je zal deze avond oog in oog komen te staan met spectaculaire dansshows en knallend vuurwerk. De performances van de artiesten zullen samen met het decor in het teken staan van “A White Night”.

Dit festival vindt plaats op zaterdag 16 november 2019. Het festival begint om 22:00 en eindigt om 07:00 uur. De locatie van het festival is Rotterdam Ahoy. De minimale leeftijd is 18 jaar en voor de dresscode is een WITTE bovenkant verplicht. Entree tickets zijn verkrijgbaar vanaf €27,50. Ga voor de kaartverkoop naar iloveurban.

3 september 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter