Indian Summer Festival maakt eerste namen bekend

Indian Summer Festival maakt eerste namen bekend

Op zaterdag 27 juni is het weer tijd voor Indian Summer. Dit zomerse feestje vindt plaats in Noord-Holland. Verwacht vele artiesten en een festivalterrein die de vorige jaren zal overtreffen! De eerste namen zijn bekend gemaakt. Daarnaast is de datum van de kaartverkoop ook benoemd!

Eerste namen

De eerste namen zijn bekend gemaakt! Dit is al een mooi begin van artiesten met verschillende genres. Zo zal er voor iedereen iets leuks bijzitten! De grootste namen zijn onder andere Kensington, Krezip, Lil Kleine en Wildstylez. Daarnaast zijn SnolleBollekes, Davina Michelle, Jonna Fraser en Outsiders ook niet te missen! Ben je benieuwd naar de line-up tot nu toe? Je checkt hem hieronder:

Ticketverkoop

De ticketverkoop start op zaterdag 21 december om 10:00 uur. Tot en met 31 december scoor je €5,- op je ticket. Daarna zal de prijs stijgen. Naast de Zaterdag Tickets, zijn er ook Weekender Tickets te koop. Hierbij kan je vrijdag al genieten op de camping. De prijzen van de tickets zijn als volgt.

  • Early Bird Saturday: €54,-
  • Saturday: €64,-
  • Early Bird Weekender: €74,-
  • Weekender: €84,-

Algemene info

Het festival vindt plaats op zaterdag 27 juni. Je kan vanaf vrijdag 26 juni terecht op de festivalcamping. Iedereen is welkom, maar ze geven als adviesleeftijd vanaf 16 jaar. Ben je jonger dan 16 jaar? Zorg dan voor begeleiding van iemand die minimaal 18 jaar is.

17 december 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter