Inklokken op de magische werkvloer van PLOEGENDIENST!

Inklokken op de magische werkvloer van PLOEGENDIENST!

PLOEGENDIENST vindt ook deze zomer plaats bij de Galderse Meren nabij Breda. Ze hebben de eer om als enige festival jaarlijks op deze prachtige locatie te mogen plaatsvinden. Een unicum. En daar maken ze gebruiken van. Het festival breidt deze editie namelijk uit naar maar liefst 7 verschillende area’s. En dan hebben we de secret stages nog niet eens meegeteld.

Het terrein wordt door de organisatie ook wel hun magische werkvloer genoemd. Niet alleen voor hen, maar ook voor de bezoekers. Maar de bezoekers zijn toch niet aan het werk? Op PLOEGENDIENST zeker wel, want het werkthema is tot in de puntjes uitgewerkt.

Tekst gaat verder onder afbeelding.

ploegendienst-water

De liefde voor het concept en de muziek staat altijd voorop. En de liefde voor de bezoekers natuurlijk. Want intense saamhorigheid creëren en hen laten genieten, dat is waar de organisatie het voor doet. Overal waar je kijkt kun je je verwonderen.

Van immense bouwkranen, wrede hangars tot een heuse pier waar je de zonsondergang tegemoet kunt dansen vanaf het water. Ook de echte avonturiers kunnen helemaal hun ei kwijt op het terrein. Niet alles staat namelijk op de kaart aangegeven. Voor sommige area’s moet je echt op zoek gaan. Wellicht vind je iets aan de bosrand, wellicht moet je bepaalde deuren openen om het onbekende te trotseren. Verzamel je nieuwsgierige collega’s en ga op ontdekking…

Dan hebben we het nog niet eens gehad over de muzikale programmering. Ook die liegt er dit jaar niet om. PLOEGENDIENST gooit er dit jaar weer een schep kwaliteit bovenop, en dat in een veelvoud van genres, zoals house, (hard) techno, trance, electro en minimal. Een greep uit het smaakvolle programma: Octo Octa, Dee Diggs, Franck, DIØN, Freddy K, MARRØN en Raresh.

Tekst gaat verder onder afbeelding.

ploegendienst-werk

Begonnen als een concept met louter b2b sets hebben ze dit jaar ook weer een aantal niet eerder vertoonde versies daarvan, zoals Shanti Celeste b2b Fafi Abdel Nour, Benny Rodrigues b2b Luuk van Dijk en Marlon Hoffstadt b2b Tjade.

De passie voor het organiseren en het plezier wat daarbij komt kijken, spat er vanaf bij dit festival. Met een arendsoog voor detail en ongeremd enthousiasme is het voor ons wel duidelijk: PLOEGENDIENST is uniek in haar soort.

Wil jij een dienst meedraaien bij de leukste werkgever van Nederland? De zaterdag is bijna uitverkocht. Ook de zondag gaat hard. Solliciteer nog naar tickets via onze festivalpagina. Aan het werk!

15 juni 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter