Is dit het einde van Dreampop?

Is dit het einde van Dreampop?

De datum voor de volgende editie stond al vast. Op zondag 12 juli zouden we weer los gaan op te gekke muziek in een dromerige sfeer. Echter is het niet meer zeker of deze editie nu door zou kunnen gaan. Er is een kans dat Dreampop er een einde aan maakt, lees snel verder voor alle info en wat de redenen zijn!

© Dreampop 2019

Hoge belasting, hogere ticketprijs
De gemeenteraad van Zevenaar heeft op 6 november een raadsvergadering waarin een belangrijk besluits zal worden genomen. Voor Matrixx Events; de organisatie die Dreampop en ook Dreamfields organiseert is dit een belangrijke dag. Het is namelijk zo dat de organisatie misschien 80.000 euro aan belasting moet gaan betalen aan gemeente Zevenaar. Dit zou betekenen dat de prijs voor een ticket voor beide events omhoog zou moeten gaan.
Gemeente Zevenaar moet bezuinigen

De reden voor deze hoge belasting is dat de gemeente ontzettend moet bezuinigen. De belasting was al eerder verhoogd maar is nu torenhoog geworden binnen een korte tijdspan. Wat misschien dus nu het einde voor Dreampop kan betekenen.

© Dreampop 2019

Matrixx Events wil de bezoeker niet ten dupe laten worden van deze hoge belasting. En vertikt het dus ook zeker om de ticketprijs hoger te maken om de cijfers in stand te houden. Ook niet voor Dreamfields. Zeer positieve actie, maar het is te hopen dat de belasting niet op 80.000 wordt gezet. Want dat zou dus echt daadwerkelijk het einde van Dreampop kunnen zijn.

Wij zouden het super jammer vinden als het festival niet meer doorgaat, het hangt allemaal af van de bijeenkomst deze woensdag. We hopen dat we binnenkort goed nieuws voor je hebben!

Bron: De Gelderlander

4 november 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter