Jägermeister komt met een heerlijke coole zomergadget!

Jägermeister komt met een heerlijke coole zomergadget!

Het heerlijke warme weer komt eraan en dat betekent dat je op pad gaat met je vrienden. Feestjes, festivals en barbecues, maar daar wil je natuurlijk wel koude drankjes bij! Speciaal voor de zomer heeft Jägermeister een COOLPACK voor iedereen die graag zijn drankjes lekker koud wil.

Ga je naar het strand of naar het park? De Jägermeister COOLPACK is handig voor waar je ook maar heen wilt! Het is een kunststof verpakking geïnspireerd op een koelelement. Het weegt bijna niets en het past in ieder vriesvak. Het is dus ideaal om tussen je andere drankjes in je koelbox of gewoon in je broekzak mee te nemen.

We hebben de COOLPACK natuurlijk ook zelf uitgetest. Na een dagje festival hebben we twee packs meegenomen naar het strand. In de koelbox houdt het de biertjes lekker koud. Na een aantal drankjes is een glaasje Jäger dan ook wel lekker. Ziet er natuurlijk ook veel leuker uit dan een normale coolpack.

Festival time!
De nieuwe COOLPACK is natuurlijk niet alleen handig voor een dagje strand of het park, maar ook voor de festivalcamping! De gadget is erg licht, hufterproof en heeft een fijn formaat waardoor hij makkelijk tussen je andere items in je koelbox past. De COOLPACK is gemaakt van kunststof waardoor deze fles een stuk sneller koud wordt dan een glazen fles. De meeste vriezers staan op -18 °C ingesteld, en laat dat dan meteen de perfecte temperatuur zijn voor een heerlijke ijskoude Jägermeister.

De Jägermeister COOLPACK is een goede afkoeler voor die warme temperaturen én een drankfles vermomd als een koelelement is altijd handig om bij je te hebben! 😉 Er staan weer een hoop festivalweekenders, inclusief camping, op het programma. Benieuwd waar en wanneer? Check onze uitgebreide festivalagenda.

jagermeister-coolpack

17 juni 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter