Jungle Festival komt met Weekender!

Jungle Festival komt met Weekender!

Na 3 uitverkochte festivaledities gaat Jungle Festival een stap verder. Ze komen namelijk met een eerste editie van Jungle Weekender! Dit festival duurt maar liefst 4 dagen! Het vindt plaats van donderdag 21 t/m Zondag 25 mei 2020. De locatie is niet in Nederland te vinden, maar in Duitsland.

Jungle Festival
Jungle Festival is een Festival waar niks te gek is. Verwacht een kleurrijk oerwoud waar je je blijft verbazen. 4 Verschillende concepten komen tijdens Jungle Festival bij elkaar. Dit zijn: Cirque DuZoLeip, Rewind, Herrie met Gerrie en T.N.T terug naar toen. Iedereen die van heerlijke Deephouse/Techhouse, Techno, House, Disco, Hiphop & RnB hits houdt voelt zich hier onmiddellijk thuis!

Jungle Festival 2018

Jungle Weekender
Jungle Weekender zal zich plaatsen op een prachtige locatie, namelijk het Klooster Graefenthal in Duitsland. Dit is een klooster die zich net over de grens van Duitsland bevindt. Je kampeert op het festival met alle andere festivalgangers! Zet je eigen tentje op en kampeer en feest op dezelfde plek! Geen zin om met een tent te gaan sjouwen, en wil je liever wat meer comfort? Geen probleem! Je kan een luxe tent huren via het festival. Deze dagen zal er van alles op je afkomen. Muziek, art, live acts, workshops, activiteiten en nog veel meer! Dat is nog niet alles, de echte diehards kunnen dag en nacht doorgaan. Er is namelijk een 24 uur programma! 1 ding is zeker. Je zal je zeker vermaken op Jungle Weekender!

Tickets

Voor alle Trouwe Rangers zijn nu de Trouwe Ranger Tickets te koop. Dit zijn een aantal tickets die een stuk goedkoper zijn dan de reguliere verkoop tickets. Aangezien de meeste van onze leeftijd het niet al te breed hebben, is dit dus de perfecte kans om wat euro’s te besparen! De prijs van de Trouwe Ranger Tickets kosten €69,25.

Algemene info
De locatie van dit festival is Kloster Greafenthal, Maasstraße 50 47574 Goch in Duitsland. Het festival heeft een duur van 4 dagen en dit evenement is 18+. De datum van het festival is 21 t/m 25 mei 2020.

Jungle Weekender 2020

12 september 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter