Karnaval Festival maakt line-up bekend!

Karnaval Festival maakt line-up bekend!

Het oh zo geliefde festival met Carnaval in Brabant: Karnaval Festival! Jaarlijks raakt het ontzettend snel uitverkocht. Recent heeft de organisatie de line-up bekend gemaakt, heads up want dit is er een waar je steunkousen van uitvliegen!

Line-up | zaterdag 22 februari

Met 5 verschillende area’s komen er een heleboel verschillende artiesten om een onvergetelijk Carnaval te vieren! Hardstyle, Rawstyle, Hardcore en een hoop gekke Hollandse artiesten. Onder andere Zanger Kafke, Lamme Frans & Vieze Jack kun je vinden in de Flügel Feesttent. En dat onder het genot van bier en natuurlijk shotjes! Op de outdoor Mainstage kun je de beste Hardstyle & Rawstyle artiesten vinden met onder andere D-Block & S-te-fan, Rejecta en Sound Rush. Ook de lollige Snollebollekes zijn daar van de partij. De tweede Mainstage is indoor en hier komen de meest harde artiesten zoals Bloodlust, een act van Rooler vs Riotshift, en Rebelion! In de Boombox en de Partytent stage zal de gezelligheid ook op z’n hoogst zijn en het bier vloeien!

Karnaval festival line-up 2020

© Intents Festival | Karnaval Festival

Line-up | zondag 23 februari

Net zoals zaterdag zijn er weer 5 verschillende area’s! Hou je biertje goed vast want ook deze dag heeft een wegblazende line-up! Op de outdoor Mainstage staan onder andere Frequenzerz, Mark with a K en Villain met zijn Karnavalshow! Wil je een tandje harder gaan? Op de indoor Mainstage staan GPF, Sefa en Paul Elstak om de pruik van je hoofd af te blazen. Ook in de andere drie stages kun je super veel leuke artiesten vinden zoals Het Feestteam, Uncaged en Retaliation!

Maak je maar klaar want het zal flink wat Brabantse gezelligheid worden onder het genot van vloeiend bier! Wij weten zeker dat dit jaar een onvergetelijk feest gaat worden. Check de eventpagina voor de volledige line-up! De kaartverkoop start op 10 oktober. Alaaf!

Karnaval festival line-up 2020

© Intents Festival | Karnaval Festival

Foto’s: Facebook Karnaval Festival

4 oktober 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter