Nieuws

Kingsland is back!

Kingsland is back!

Yes yes yes. Het was al even stil, maar de organisatie heeft zojuist bekend gemaakt dat Kingsland back is! Op 27 april 2018 kunnen we Koningsdag groots vieren op Kingsland in Amsterdam, Den Bosch, Groningen enTwente. De organisatie kondigt aan dat we een bizar grote line up van Dance, Eclectic, Deephouse, Urban én Hardstyle kunnen verwachten. Verdeeld over verschillende stages zowel binnen als buiten en met heel veel Oranje natuurlijk!

De officiële kaartverkoop van Kingsland start donderdag 8 februari om 12.00 uur. Om jezelf te verzekeren van kaarten pre-registreer je dan snel op de website.

Kingsland 2018 Trailer

Shanna

Reporter: Shanna

Sinds mijn eerste bezoek aan een festival ben ik verkocht. Het liefst bezoek ik een festival waar ik kan verdwalen, op avontuur kan en onvergetelijke herinneringen kan maken. Ik ben verliefd op EDM en een line-up met grote namen is een must voor elk feest of festival dat ik bezoek!

Shanna

januari 26th, 2018

No comments

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.