Kingsland maakt line-up van alle steden bekend!

Kingsland maakt line-up van alle steden bekend!

Kingsland is natuurlijk niet te missen tijdens Koningsdag. Het festival vindt op maandag 27 april in vier verschillende steden plaats. Dit zijn de steden: Amsterdam, Groningen, Rotterdam en Tilburg. Elke stad heeft zijn eigen line-up. Deze line-up is bekend gemaakt, dus lees meteen verder! Let op, er staan meer artiesten op de line-up dan degene die hier worden benoemd.

Amsterdam

Kingsland Amsterdam kent met maar liefst vijf stages de grootste line-up. Op de Mainstage vind je toppers als Afrojack, Kris Kross Amsterdam en Headhunterz. Alle urban lovers kunnen terecht bij de TIKTAK LIVE stage. Op deze stage vind je onder andere Frenna, Lil Kleine en Snelle. Voor degene die van de harderstyles zijn, moeten zeker Kings Stage Hard checken. Hier staan onder andere Brennan Heart, Ran-D en Sefa. Bij de stage ANTS vind je vijf mooie namen. Denk aan Fisher en Relativ. De laatste stage is zeker niet de minste. Deze stage is top voor de hip hop lovers. Bij Pure Hip Hop komen onder andere Ashafar, Bokoesam, Kevin en Josylvio op het podium te staan.

Groningen

Groningen heeft drie stages. Naast de Mainstage vind je hier ook de stages ANTS en TIKTAK. Naast Blasterjaxx zal je ook Frequencerz en Sunnery James & Ryan Marciano op de mainstage voorbij zien komen. House liefhebbers worden waarschijnlijk blij van het feit dat Fisher en Jesse Maas komen. De TIKTAK stage is groots bij deze stad. Zo vind je hier onder andere Ronnie Flex, Sevn Alias en Bizzey.

©Facebook Kingsland

Rotterdam

Rotterdam heeft net zoals in Groningen drie stages. Op de mainstage zullen onder andere Da Tweekaz, Lucas & Steve en Nicky Romero te zien zijn. Bij de TIKTAK stage zijn Kraantje Pappie, Maan en Frenna niet te missen, net zoals dat Andrea Oliva, Karim Soliman en Michel De Hey niet te missen zijn bij de ANTS Stage.

Tilburg

Kingsland zal voor het eerst plaatsvinden in Tilburg. Je vindt hier de kleinste line-up van de vier steden. Dit betekend echter niet dat het geen goede line-up is! Op de Mainstage staan onder andere Jonna Fraser, Oliver Heldens en FeestDJRuud. De TIKTAK Stage is wat kleiner. Hier vind je Freddy Moreira, Snelle en Frenna. 

Let op, er staan meer artiesten op de line-up dan degene die hier worden benoemd. Wil je de complete line-up zien van jouw favoriete stad? Check dan zeker even de Kingsland pagina!

Ticketverkoop

Er zijn nog geen tickets te koop. Je kan jezelf wel al pre-registeren, zodat jij toegang krijgt tot de Early Bird Tickets. Je hebt géén toegang tot deze tickets als je jezelf niet registreert. De ticketverkoop voor Kingsland 2020 start op donderdag 6 februari om 12:00.

3 februari 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter