La Rêve festival – dit kun je verwachten

La Rêve festival – dit kun je verwachten

Met deze heerlijke zomerse temperaturen, kijk ik alweer uit naar het volgende festival. Aankomende zaterdag – 27 juli – verzamelen menig festivalganger en ik ons aan de Contactweg 68 in Amsterdam. Beter bekend als Thuishaven. Voor de derde keer op rij vindt hier het La Rêve Festival plaats. Het belooft een goed feestje te worden, want het festival is compleet uitverkocht.

Ik heb een kaartje, wat kan ik verwachten?
“Dit jaar pakken we groots uit, laten we nog meer dromen uitkomen en presenteren we de allerdikste La Rêve line-up ooit”, aldus de organisatie. Als ik de line-up zo bekijk, kan ik ze geen ongelijk geven. Zo zijn house- en techno-dj’s Mees Salomé en Olivier Weiter dit weekend terug te vinden bij de Main Stage. Bij de Circus Stage kun je losgaan op de liveoptredens van Seth Schwarz en Alex Preda. Ben je in voor écht harde techno? Dan is De Loods voor jou the place to be. Hier kun je even de wereld om je heen vergeten met tracks van o.a. Agents of Time. De vierde stage – Het Cafe – sluit af met Secrets Guests. Spannend!

Ik heb geen kaartje, wat nu?
TicketSwappen tot je erbij neervalt natuurlijk! De organisatie gaf het zelf ook al aan: koop alleen je kaarten via TicketSwap. Zonde als je voor een paar tientjes wordt opgelicht. Daarnaast biedt La Rêve zelf ook nog een mooi alternatief: de afterparty! Voor €20,50 (incl. alle kosten) scoor jij een ticket voor dit feestje in De Marktkantine in Amsterdam. De afterparty heet De Zomerkantine x La Reve w/ Gui Boratto, Noir and more. En ook hier draaien dus gewoon dj’s als Aeden en Noir, die je ook terugvindt op het festival zelf. Wacht niet te lang met het kopen van een kaartje, want de laatste kaarten zijn nu in de verkoop!

Ga voor het festival én de afterparty
Mocht je geen ticket meer kunnen scoren, maar wil je toch losgaan op dezelfde tracks? Dan is de afterparty hét alternatief. De Marktkantine is niet ver bij Thuishaven vandaan. Mocht je dus nog lang niet moe zijn, dan is en-en natuurlijk de allerbeste optie. Tot zaterdag!

23 juli 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter