Laat jouw oranje feestje beginnen in de bus!

Laat jouw oranje feestje beginnen in de bus!

De klok tikt langzaam af naar de meest oranje-getinte, feestelijke dag van het jaar: Koningsdag! Terwijl Nederland zich klaarmaakt voor een dag vol festiviteiten en oranjegekte, vragen wij ons af: waar ga jij dit jaar jouw koninklijke feestje vieren? Met een overvloed aan festivals verspreid over het hele land, kan de keuze overweldigend zijn. Wij helpen graag een handje mee met het maken van een keuze en zetten drie te gekke Oranjefeesten voor je op een rijtje.

Koningsdag is één van de drukste dagen van het jaar met heel veel festivals en overal feestende mensen. Iedereen heeft zin om wat te doen, waardoor er ontzettend veel druk ligt op de NS. Ook zijn sommige festivals moeilijk te bereiken met het OV en moet je wel de Bob zijn. Heb je er wel eens over nagedacht om met de bus naar een festival te gaan? Dit kan namelijk erg voordelig zijn:

  • Geen gedoe over wie dit keer weer de Bob moet zijn;
  • Instappen bij een opstap locatie in de buurt van jouw huis;
  • Als één van de eersten aanwezig zijn op festivals die moeilijk te bereiken zijn met het OV;
  • Na het festival direct instappen en rustig bijkomen van een hele dag dansen.

Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor een zorgeloze en comfortabele busreis van en naar jouw favoriete festival op Koningsdag. Vier de verjaardag van onze Willem goed en stap in de bus naar Supersized Kingsday, Kingdance Festival of Free Your Mind Kingsday!

Supersized Kingsday

Mag Koningsdag voor jou wel een tikkeltje harder? Dan moet je bij de tiende editie van Supersized Kingsday Festival zijn. Het terrein van Aquabest in Best wordt ondergedompeld tot een keihard Oranjefeest. Met zeven area’s zijn alle hardere stijlen vertegenwoordigd, zo kan jij onder andere genieten van hardstyle, hardcore of uptempo. En het beste nieuws? De line-up is al bekendgemaakt met de hardste artiesten, zoals Act of Rage, Rebelion en Darkraver. Wil jij deze oer-Hollandse gezelligheid niet missen? Scoor dan nu jouw combi- of busticket en laat je vervoeren als een koning(in).

Kingdance Festival

Kingdance Festival is ook dit jaar weer de place-to-be voor een heerlijk Koningsdag feest. De allerbeste artiesten komen naar de Wijthmenerplas in Zwolle om er samen één gigantisch groot Oranjefeest van te maken. Samen met 35.000 feestende mensen kan jij losgaan op Boef, Sefa, Dikke Baap en nog veel meer andere topartiesten. Alles is geregeld om er een waanzinnige dag van te maken. Wil jij erbij zijn, maar heb je nog geen entree of vervoer geregeld? Boek dan vandaag nog jouw combi- of busticket bij Partybussen. Vanaf verschillende opstaplocaties rijden er bussen naar Zwolle, dus ook jij kan mee.

Free Your Mind Kingsday

Bereid je voor op een dag koninklijk raven bij Free Your Mind Kingsday. Het feest komt terug naar Breda Airport met de grootste techno namen van dit moment. Deze Koningsdag zal extra spectaculair worden, aangezien FYM het grootste techno podium ter wereld zal organiseren. Geniet van verschillende top Dj’s, zoals 999999999 en Nico Moreno, met als headliner Reinier Zonneveld. Begin en eindig jouw feest in stijl met Partybussen. Mis deze unieke ervaring niet en regel nu jouw plek in de bus.

Busreis op Koningsdag

Kies Partybussen als jouw reispartner en beleef jouw Koningsdag zoals nooit tevoren. Boek vandaag nog jouw combi- of busticket en maak je klaar voor een Koningsdagfeest die de boeken in zal gaan!

7 maart 2024

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter