Laatste grote namen maken Sziget 2018 compleet

Laatste grote namen maken Sziget 2018 compleet

Nog even wachten en de zomer kan beginnen, dit betekent dat Sziget 2018 steeds dichter bij komt! Over ongeveer drie maanden is het eindelijk zo ver: acht dagen lang feest. Het festival wat bij veel festivalgangers hoog op het lijstje staat met name vanwege de grote artiesten die jaarlijks komen.

Vandaag zijn de laatste namen bekend gemaakt voor het festival wat plaats vind tussen 8 en 15 augustus op The Island of Freedom in Boedapest! Naast de grote artiesten die al bekend waren zijn er vandaag een aantal toppers bij gekomen zoals: Bonobo, Yellow Claw, Oscar and the Wolf en Flux Pavillion. Zij maken de line-up van Sizget 2018 compleet. Samen met andere wereldsterren zoals Kendrick Lamar, Artic Monkeys, Kygo, Gorillaz, Dua Lipa, Shawn Mendes, Lana del Ray en Mumford & Sons die al eerder bekend zijn gemaakt belooft dit een groot spektakel te worden.

Dj Bonobo en de Britse multi-instrumentalist geven deze zomer zelfs een speciale live set op Sziget. Ook de Engelse dubstepartist Flux Pavilion, met name bekend van zijn hit ‘I Can’t Stop’, staat hoog op het lijstje en zal hierbij aanwezig zijn. Het Nederlandse dj duo Yellow Claw staat ook op de lijst voor Sziget 2018. Het duo staat vooral bekend om zijn unieke stijl van verschillende muziek soorten zoals, trap, hip-hop, dubstep en hardstyle en zal het grote publiek blijven verassen.

Verder nog een grote naam die bekend werd gemaakt vandaag, namelijk Oscar and the Wolf! Deze electropopact was maar liefst zes keer genomineerd voor de MIA’s van 2017 en wonnen de prijs voor beste live-act, beste pop en beste solo man. Tot slot zijn de R&B-act rhye, de house-dj Micheal Calfan en de experimentele act What So Not nog toegevoegd.

Benieuwd naar nog meer informatie en de gehele line-up? Dit kun je vinden op de Sziget site!

Marloes

25 mei 2018

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter