Lekker Op Dreef met het grote tassen project

Lekker Op Dreef met het grote tassen project

In 2023 bestaat Op Dreef Festival 10 jaar! Dat betekent natuurlijk een extra groot feestje met veel dansjes en drankjes! Naast alle gezelligheid op het festival heeft Op Dreef dit jaar ook een speciale duurzame project gestart voor de trouwe festivalbezoekers. In dit artikel lees je alles over het grote tassen project: ‘Van waste tot shoppers’.

Op Dreef is een festival, waar je kunt genieten van een heerlijk zonnetje, leuke attracties, talloze foodtrucks en natuurlijk niet te vergeten de leukste artiesten. Het is een plek waar veel verschillende muziekgenres samen komen. Van techno en house tot aan urban en pop, er is geen genre die je niet voorbij hoort komen.

Dit jaar heeft Op Dreef Festival in samenwerking met Re-banner ook een super tof project opgezet. Om samen mee te bouwen aan een mooiere en schonere wereld zijn ze begonnen aan het ‘Van waste tot shoppers’ project. Zij kwamen namelijk op het idee om alle banners van voorgaande jaren te hergebruiken en er super stevige en kleurrijke shoppers van te maken. Naast de festivalbanners hebben ze ook gebruik gemaakt van gebruikte autogordels, die ze als hengsel van de tas hebben gebruikt. Hiermee hebben ze een mooie eindresultaat mee bereikt, dat ook nog eens 100% up-cycled is.

Op zaterdag 27 en zondag 28 mei vindt Op Dreef Festival weer plaats in het BillyBird Park Drakenrijk in Reuver. Samen met Ronnie Flex, Paul Elstak, KATNUF, Natte Visstick en nog veel meer vette artiesten kun jij een mooi feestje gaan bouwen. De ticketverkoop gaat op woensdag 25 januari om 20:00 uur van start. Bekijk hieronder de ticketprijzen voor Op Dreef Festival 2023:

Early Bird Regular
Zaterdag €39,45 €46,95
Zondag €39,45 €46,95
Weekend €51,95 €61,95

Blijf onze festivalpagina in de gaten houden voor alle nieuwtjes over de line-up en kaartverkoop! 😉

23 januari 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter