ADE op zaterdag: dit zijn dé technofeesten

ADE op zaterdag: dit zijn dé technofeesten

Er zijn tijdens ADE zoveel feestjes dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Het overzicht met ADE feesten puilt uit en er zijn opties genoeg: keuzestress! We hebben al een poging gedaan het wat makkelijker te maken door onze voorkeuren te selecteren in de speciale ADE agenda. Maar zelfs dan is het lastig kiezen.. Daarom sommen we in dit artikel de lekkerste techno feesten op zaterdag (20-10) op. Als Festival Fans hebben we daarbij vooral gekeken welke festivalorganisaties een vet feest geven tijdens het Amsterdam Dance Event.

Op de kaart

Check de kaart voor een overzicht van de vetste techno feesten op zaterdag (dag en nacht). Hieronder worden enkele van deze festivals uitgelicht.

Festivals by Day

Dockyard Festival
Dockyard presenteert, op een kwartiertje van Sloterdijk, weer het daytime festival. Dit jaar wordt het samen met Mystic Garden georganiseerd, waardoor de opzet nóg groter is. Speciaal voor de mensen die lekker overdag willen feesten. Aan de line-up zal het in ieder geval niet liggen. De halve techno wereld is aanwezig, verdeeld over zes stages. Tickets zijn nog te koop, voor €45.

Awakenings x Joris Voorn & Friends
Mocht je nog nooit in de Gashouder zijn geweest, dan biedt ADE dé kans! Iedere dag worden hier namelijk dikke feesten gegeven door Awakenings. Op zaterdag kun je genieten van Joris Voorn en zijn vrienden. Kaartjes zijn helaas al uitverkocht, mogelijk heb je nog geluk via Ticketswap.

Festivals by Night

DGTL X Bonobo Presents Outlier
DGTL, bekend van het grote outdoor festival, organiseert samen met de Britse artiest Bonobo: Outlier. Twee area’s met o.a. Âme en Tom Trago. Final tickets zijn nog te koop voor €52,50.

komm schon Alter Weekender
komm schon Alter organiseert zowel vrijdag als zaterdag een feest in Single Studio’s. Je kunt hier tot 07:00 uur ’s ochtends door feesten (vanaf 22:00 uur).Zoals we van deze organisatie gewend zijn is ook dit festival 24+.

Mis je nog een vet techno feest op zaterdag? Laat het weten in de comments.

12 september 2018

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter