Let’s introduce: Rockbands Bospop

Let’s introduce: Rockbands Bospop

Voor de echte rock-liefhebbers heeft Bospop ook weer dit jaar genoeg te bieden! Het programma wordt langzaam bekend en een line-up met o.a. The Pretenders, Anouk en The Black Star Riders klinkt létterlijk als muziek in de oren!

Voor de festivalliefhebbers die net om het hoekje komen kijken in de rock scene hebben we een korte introductie van deze geweldige bands.

The Pretenders
The Pretenders is een Britse Rockband die in 2005 verwelkomd werden door Neil Young in the Rock & Roll Hall of Fame met de volgende quote: “This is one of the greatest rock & roll bands that ever lived”. Het is een band uit de jaren 80 die in 2012 tijdelijk stopte met optreden. Gelukkig is inmiddels zijn frontvrouw Chrissie Hynde en co. weer back on track en kunnen ze dit jaar op en top stralen bij Bospop!

Anouk
Oké, wie kent haar nu niet. Dé hits ‘Girl’ en ‘Nobody’s Wife’ kan iedereen toch wel mee zingen!? Heb je de afgelopen jaren toch onder een steen geleefd, dan hier een korte introductie: Anouk wordt gezien als de populairste rockzangeres van Nederland. Ze brak in 1997 door met de single ‘Nobody’s Wife’ en stond sindsdien met verscheidene nummers in de Nederlandse en Belgische hitlijsten. Ze is inmiddels moeder van zes kinderen maar dit jaar staat ze toch maar weer mooi te schitteren op onder andere het festival Bospop.

The Black Star Riders
Dan hebben we nog de Ierse hardrockband: ‘The Black Star Riders’, voormalig ‘Thin Lizzy’. Deze rockband heeft eind 2012 zijn naam veranderd uit respect voor de Lizzy-frontman Phil. Ze zijn inmiddels al drie albums verder en dit jaar staan ze weer paraat om een legendarische show te geven op de zaterdag bij Bospop.

Wolfmother
Wolfmother is een Australische band uit Sydney. Hun muziek wordt geïnspireerd door rockbands als Led Zeppelin, Deep Purple en  Kyuss. Op 28 april 2013 gaf de band het laatste concert en daarna gingen ze uit elkaar, maar later verkondigden ze dat ze toch weer gaan optreden, gelukkig want anders hadden wij ze dit jaar moeten missen op Bospop.

Op 8 en 9 juli kun jij deze en nog meer geweldige bands en zangeressen bewonderen op het geweldige pop-rockfestival ‘Bospop’. Kan je niet meer wachten? Kijk dan hier een toffe flashback van afgelopen jaar!

2 mei 2017

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter