Leuke festival cadeaus bij slecht weer

Leuke festival cadeaus bij slecht weer

Iedereen kent het wel: je hebt een verjaardag maar geen idee wat je cadeau moet geven. Alleen geld geven is saai en je wil ook geen onzin kopen. Voor de festival fans hebben we daarom enkele leuke cadeautips op een rijtje gezet, speciaal gericht op deze tijd van het jaar. Hier zal je birthday boy/girl zeker blij mee zijn en ook echt wat aan hebben.

1. Festival poncho
Een poncho cadeau doen? Yes, want niet zomaar een regenbeschermer. Stand out of the croud met deze poncho (zie onderstaande afbeelding). En met nog een aantal buiten feestjes, en het slechte weer in het vooruitzicht is dit geen overbodige luxe.

festival-poncho

2. Schoen beschermhoes
Als de weervoorspellingen echt slecht zijn en het terrein vol ligt met modder is een hoesje om je schoenen best handig. Zo hoef je, je favoriete sneakers niet gelijk weg te gooien na het festival. Geef gelijk een hoes met een leuk printje cadeau (zoals deze All Stars opdruk), zo loopt de jarige er ook nog een beetje hip bij.

festival-schoen-beschermhoes

3. Stel een survivalpakket samen
Mocht degene waarvoor je een presentje moet kopen echt een diehard festival fan zijn, geef hem/haar dan gelijk een heel overlevingspakket. Maak een eigen koffertje met essentials waarmee je een heel weekend makkelijk overleeft. Denk aan; een powerbank, haringen voor de tent, portable boxje, enz. enz. En vergeet natuurlijk niet bovenstaande twee tips in te pakken.

4. Houdt niet van festivals?
De jarige bezoekt (bijna) nooit een festival? Dan moet je het toch echt zelf uitzoeken. Of kijk bijvoorbeeld eens op sites als: https://www.cadeautjes.nl/cadeau-voor-haar. Heb je nog meer leuke cadeautips? Laat het weten in de comments!

7 september 2017

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter